Portugisisk Primeira Liga Odds | Betting på SuperLiga 2019

empty content

Primeira Liga Odds

Liga Primeira är en mycket professionell och känd liga inom fotboll. Här handlar det om Portugal och deras högsta liga inom fotboll. När du hör portugisisk fotboll kommer den som har kunskaper veta att en av världens bästa fotbollsspelare genom tiderna kommer från detta land. I det fallet talar vi om Cristiano Ronaldo, som har fått många spelare på online betting att både vinna och förlora på sina spel. Naturligtvis kommer denna spelsida alltid att följa den portugisiska ligan och ge dig många sköna spel med höga odds på denna.

När du spelar betting på fotboll finns det många olika sätt att göra detta på. Det handlar helt enkelt om hur stora kunskaper du har och vad som är mest intressant för just dig. När du spelar på Liga Primeira finns du möjligheter till spel på 1x2 bets, matchresultat, första målgörare samt Asian Lines och detta är bara ett litet axplock. Naturligtvis kommer det också att erbjudas live betting på alla de stora matcherna, där du får tillgång till ännu flera spelvarianter. Här på 888sport ser vi alltid till att erbjuda det allra bästa till våra spelare.

Bästa Klubbar – Vinnarodds på Fotbollsliga i Portugal

Ända sedan denna heta och professionella liga spelades för första gången 1934, har en av de allra största inom portugisisk fotboll varit Benfica. Detta har de visat med hela 37 titlar. Hur som helst finns det totalt 18 lag som gör upp om segern i Liga Primeira varje år. När sanningen ska fram kanske inte alla kan vinna. Du som vill ha höga odds på fotboll, kommer därför att satsa på de som kan kallas för outsiders, medan du som istället kör säkra bets spelar på andra och tredjehandsfavoriter.

När det ska talas om de bästa klubbarna så är naturligtvis Benfica med i det ledet, tillsammans med andra klubbar som Porto och Sporting. Det vinnarodds du får vid spel på vinnaren i Liga Primeira kommer således att bli högre ju större outsider du spelar på, medan du som spelar på favoriterna måste satsa lite mera för att kamma hem en vinst.

Betting på Portugisisk Fotboll – Viktiga Tips

När du spelar traditionell betting eller live betting på Primeira Liga, kommer detta att spelas en bra bit ifrån Sverige. Med detta sagt kommer du inte kunna vara på plats och se alla dessa matcher. Här får du antingen se det via livestreaming hos din bookmaker eller direkt på din TV om du har de rätta kanalerna. Detta betyder att du får lite mera till historik och statistik, samtidigt som du lägger stor vikt på dagsform och ett lag utan skador.

Du som vill räkna på dina odds, kan även använda en odds kalkylator till detta. Ser du till allt det, kommer du ha större chanser att vinna gentemot den generella spelaren på betting online.

Portugisisk Skytteliga Odds

Naturligtvis kommer även Primeira Liga att ha en skytteliga. Här finns det bland annat en spelare vid namn Fernando Peyroteo, som satte hela 332 mål i kassen under sin karriär som spelare. Kanske finner du inte detta hos de spelare som är aktiva idag, men Ronaldo gjorde faktiskt ganska så många han också, men då på det internationella planet. Spelar du på den portugisiska skytteligan, kommer du alltid att få bra odds på dina spel hos 888sport. För att hålla dig uppdaterad om sportnyheter och speltips finns du mycket information på 888 blogg.

9.20.0
Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.