Italien Serie A Odds

  • Fulltidsresultat
  • Båda Lagen Gör Mål
  • Matchens Resultat Och Båda Lagen Gör Mål
  • Över/Under 1.5 Mål
  • Över/Under 2.5 Mål
  • Över/Under 3.5 Mål

Betting på Serie A

Serie A är den högsta ligan i Italien som alltid ger dig det allra bästa rörande kvalitet på italiensk fotboll. Ända sedan Gunnar Gren, Gunnar Nordahl och Nisse Lidholm för länge sedan sprang som professionella fotbollsspelare på det italienska gräset, har det varit något visst med den italienska fotbollen. I denna mycket kvalitativa liga spelas matcherna oftast på lördagar och söndagar. Att spela betting på italiensk fotboll med höga odds, är också något som är mycket populärt bland svenska spelare på online betting.

Här handlar det också om prestige för alla de spelare och lag som är med i denna liga. Det finns nämligen chanser att ta sig vidare till stora turneringar och cuper ute i Europa. Serie A är enligt rankingen Europas tredje bästa serie inom fotboll på högnivå. Här går de fyra bästa lagen direkt till Europa League, medan segraren också får vara med att spela Champions League. Allt detta är värt att betta på, vilket gör att du som har ett brinnande fotbollsintresse alltid kommer finna bra oddsspel på denna bettingsajt.

Odds på vem som vinner italienska fotbollsligan

Att spela oddsspel, och betta, på vem som ska stå som slutsegrare i Serie A är inte det lättaste. Här handlar det om fotboll på en mycket hög nivå. Dock finns det alla möjligheter i världen att lägga ett spännande spel redan från start. Vem tror du kommer vara årets segrare? Ja, varken du eller vi på 88sport vet detta med säkerhet, men det är just det som gör betting så roligt och spännande. Vi ger dig bra odds på allt från segraren till 1x2 bets och live betting under många matcher.

Helt klart är att det finns många favoriter som kan vinna Serie A, och det finns många bra vinnarodds. Bästa laget i Serie A efter statistiken att döma ska vara Juventus. Hur det är med det gällande år, återstår dock att se är klockan ringer för sista spelade minut i varje match. Du kan även använda en bettingkalkylator för att räkna ut de bästa oddsen.

Betta på bästa målskytt i italienska Serie A

Naturligtvis finns det många olika sätt att spela betting med bra odds på fotboll. Ett är att satsa några kronor på bästa målskytt. Här handlar det då om att finna segraren i en av Europas hårdaste, bästa och hetaste skytteligor. Du som följer italiensk fotboll känner säkert till några historiska namn. I det fallet har du Paolo Maldini som är den spelare som varit mest aktiv på planen med sina 647 matcher.

Efter det har du bästa målskytten genom tiderna som är Silvio Piola med 274 mål. Hur det ligger till detta år, får du själv hålla koll på. Vi ger dig bra odds på alla spel och du använder dina kunskaper för att vinna på betting online, vare sig det är på skytteliga eller enstaka matchresultat.

Andra Serie A odds

Det finns massor med olika sätt att spela betting med höga odds på fotboll. Detta gäller även betting på Serie A. Här finner du handikapp spel, 1x2 bets, matchresultat och allt det du finner i vår stora sektion rörande live betting. När sanningen ska fram är det bara ett fåtal lag i denna liga som har chansen att nå spel i Champions League, där bara de bästa får vara med. Med det sagt kan detta leda till lägre odds på populära lag. Om du spelar på jumbolag och de som riskerar nedflyttning till Serie B, kommer du att vara den som får högre odds på dina spel. Detta då chansen till skrällar längre ned i tabellen är mera påtagligt.

Att spela betting online med höga odds på Serie A i den italienska fotbollsligan är något mycket roligt och intressant. På denna bettingsida erbjuder vi alltid det bästa inom detta område. För fotbollsnyheter och bästa speltips kollar du in 888blogg.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.