Ligue 1 Betting | Odds på Fransk Fotboll hos 888sport

empty content

...
Inga matcher hittades
Ligatabell

Ligue 1 betting

Här handlar det om fransk fotboll i toppklass. Ligue 1 är den franska fotbollsligans högsta division. Denna liga startar oftast under augusti varje år, för att sedan avslutas med slutspel och finaler i slutet av maj året efter. Givetvis är det bara en del av alla de franska fotbollslag som finns som når denna elitserie, vilket gör att många städer i Frankrike saknar topplag. Hur som helst anses denna liga och detta lands fotboll hålla hög klass. Det gör att vi på 888sport alltid erbjuder alla de heta matcherna i franska Ligue 1 för online betting.

Något som står helt klart, är att det blir lite lättare att se den tydliga trenden av favoriter i den franska fotbollen. Här är det oftast ett bra råd att spela på lag som PSG, LOSC, St-Etienne, Lyon och Marseille. Detta är många gånger de stora favoriterna som toppar den högsta serien i Frankrike. Här ska du dock inte låta dig föras bakom ljuset. Detta kan leda till lägre odds. Du som sätter dig in i betting på franska Ligue 1, kommer snabbt finns stora chanser till höga odds på fotboll i denna liga. Hur bra oddsen är kan du se via vår bettingkalkylator.

Viktigt för spel på Ligue 1 odds: tabell och tips

När du spelar oddsspel och betting på Ligue 1 kommer du snabbt förstå skillnaden mellan detta och engelska Premier League. Helt klart beror detta på att de ligger på olika nivåer. Kanske inte för att engelsk fotboll är bättre, utan mera för att de håller en generellt sett jämnare kvalitet. Det är alltså lite lättare att ta ut de självklara favoriterna i den franska fotbollen. I Ligue 1 ingår det 20 lag som alla vill nå toppen. En del gör detta medan andra trillar ut, och finner sig i lägre division inför nästa säsong.

Du som håller koll på dessa detaljer, kommer att öka dina förutsättningar vid oddsspel på Ligue 1. Bästa odds på fotboll är alltid lockande, men kanske det vissa gånger är bättre att ta ett lägre odds och säkra sin vinst. Vinnaren i Ligue 1 kvalificerar sig till en plats i Champoins League, medan tvåan går direkt till Europa League. Varje år är det också tre lag längst ned som faller till Ligue 2, varvid det också flyttas upp tre nya lag från denna lägre division. Sammanställt gör allt detta betting på Ligue 1 och fransk fotboll till något mycket intressant.

Franska Ligue 1 vinnarodds

Om det ska ses till världsopinionen när du ska spela betting online eller live betting, så finns det vissa lag som anses vara av en högre klass och inneha ett högre värde. De som anses vara i den absoluta toppen är Olympic Lyon, PSG samt Marseille. Faktum är att detta stämmer ganska bra då det även handlar om att se till historiska segrar och möten mellan alla lagen i Ligue 1. Hur som helst är detta inte vad betting går ut på. Det handlar om dina kunskaper, formen för dagen samt vilka skador som finns och vilken trupp lagen ställer upp med. När du ser till detta plus en del av historien, kommer du vara den som har bättre chanser vid betting på Ligue 1.

Betting på Ligue 1 skytteliga

I och med att det finns så många olika sätt att spela betting på fotboll, så kan du naturligtvis också lägga oddsspel på vem som ska vinna skytteligan i Ligue 1 varje år. Detta kan vara något mycket intressant och spännande. Det finns också stora chanser till mycket höga odds från start. Även här handlar det oftast om spelare från de stora lagen. Normalt sett kan du se tre PSG spelare, en från Marseille samt en från Lyon bland de fem första. Normalt sett brukar cirka 30 mål eller över, vara det som räcker för att vinna den franska skytteligan.

9.20.0
Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.

Singlar

Du har inga spel på din spelkupong

        Möjlig utbetalning:
        0.00 kr