Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.

empty content

Få de BÄSTA Champions League-oddsen

888sport sticker ut när det kommer till fotbollsbetting och det är inte överraskande att fotboll är en av de populäraste sporterna vi erbjuder. Champions League-betting online är ett permanent inslag på vår hemsida under hela säsongen, ändra fram tills finalen i maj när de två bästa lagen i Europa gör upp om titeln framför ögonen på hela världen.

Europas Största lag, inklusive Manchester United, Barcelona och Bayern Munchen, spelar match varje vecka, under säsongen, så det finns mer än tillräckligt med chanser att placera ett spel på Champions League. Genom att spela på Champions League får du ta del av all action i en av världens bästa turneringar där spelare som Messi och Ronaldo reser runt i hela Europa i jakt på den eftertraktade trofén.

Champions League garanterar drama och på 888sport kan du spela på flera olika marknader för att maximera spänningen. Backa ditt favoritlag att vinna en enskild match, eller placera ett spel på det lag du tror kommer vinna hela turneringen. Med liveodds tillgängligt på alla matcher blir det ännu mer spännande att spela på Champions League; liveodds och lite tur kan innebära stora vinster den smarta spelaren.

Om du vill spela på Champions League men ännu inte är medlem hos 888sport så sitter du i en perfekt sits. Vi erbjuder inte bara de bästa oddsen utan ger dig även marknadens bästa välkomstpaket med gratisspel på Champions League och andra sporter. När du blivit en återkommande kund kan du fortsätta nyttja våra grymma bettingerbjudanden som vi ger till våra lojala kunder på regelbunden basis.

Livespel på Champions League

Tack vare 888sport har livebetting aldrig varit enklare. Även om du är på resande fot och inte har tillgång till dator kan du fortfarande placera livespel på din telefon eller padda i vår betting-app.

2.144.1

Singlar

Du har inga spel på din spelkupong

    Total insats:
    Gratisspel 0.00 kr
    Möjlig utbetalning:
    0.00 kr