Dota 2 Odds

När det handlar om eSports, är såväl spel som betting på Dota 2 något riktigt stort. Faktum är att det också skapats en hajp kring ett riktigt bra spel med mycket spänning, snabba beslut, bra action och mycket hög kvalitet. Helt givet finner du oddsalternativ på detta spel i vår meny av spel som är tillgängliga för eSports betting. Vi på 888sport följer samtliga stora Dota turneringar. Våra oddsexperter håller dig alltid försedd med det senaste som händer inom eSports och gällande just Dota 2 är det alltid mycket som händer.

Anledningen till varför detta spel blivit så populärt är lätt att se. Det är spelföretaget Valve står bekom detta som både utvecklare och leverantör. För er som inte känner den stora gigant inom spelvärlden, så har de också skapat en av de största och mest populära PC-spelen, Half Life.

Naturligtvis har Dota 2 också försett med Valve´s lättdrivna engine, som gör att allt sker blixtsnabbt på skärmen under alla eSports turneringar som finns gällande detta heta spel. Naturligtvis går det också snabbt inom online betting på e-sport och Dota 2 turneringar. Du kan satsa pengar både före match och live. Spelar du under matchens gång, gäller det verkligen att hänga med, snappa upp de heta oddsen och lägga det rätta spelet vid den rätta tidpunkten.

Odds på Stora Dota 2 Turneringar

När de största turneringarna rörande det populära spelet Dota 2 går av stapeln är detta i fullsatta arenor vilket visar hur populärt det är med e-sport i stort. Nu gäller inte bara detta odds på Dota utan även en rad andra massivt populära spel inom eSports.

En av de största turneringarna är Dota 2 Stockholm Major, vilket borde intressera alla de svenska spelarna. När det gäller andra majors rörande detta spel så är det bara att kolla in de oddsspel som finns här eller senaste spelschema i e-sportens värld. Det du kan räkna med är att du alltid får härligt höga odds på alla de marknader och spel vi erbjuder inom eSports och Dota.

Det mest intressanta under en stor turnering kan vara att följa ett par enskilda spelare och vara med när det verkligen gäller via live betting. Där har du de största chanserna att gå in precis när du tror att en spelare ska prestera, samtidigt som du alltid får den största spelkänslan. Ibland känns det som du skulle sitta precis där det stora kriget utspelas.

Dota 2 Spelare och Lag att Betta på

När det handlar om Dota 2 finns det tre stora heta namn inom E-sporten du måste hålla koll på. Detta är lagen Vici Gaming, Virtus.pro samt Fnatic. Om du är intresserad av E-sport vet du direkt att Fnatic är presenterat inom massor av spel och turneringar, vilket också har gjort dem till kanske världens bästa lag inom den totala E-sporten. När det gäller spelarna så handlar det då om de som deltar i dessa lag. Även om koncentrationen i toppen är stor, kommer det ändå finnas massor med olika spel och olika situationer att spela på som kan ge dig riktigt bra odds.

Bästa Tips för Dig som Spelar på Dota 2 Odds

De bästa tipsen när det gäller att lägga vinnande oddsspel på Dota 2 är att hålla koll på topplagen och toppspelarna samt alla de förändringar som sker. Allt annat du behöver veta rörande speltips och sportnyheter hittar du hos 888 blogg, som är den hetaste bloggen i sportvärlden.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.