empty content

...
Det finns för tillfället inga odds tillgängliga.

Betting på Cykelcross

Något av det senaste inom cykelsport är det som kallas för och samlas under namnet cykelcross. Här kan det vara många som inte ens hört detta namn. Ja, då kanske du har hört det internationella Cyclo-cross. I annat fall har du inte en susning om vad det handlar om. Hur som helst är detta redan något mycket stort och här finns det redan etablerade och professionella cyklister såväl som elittävlingar. Vad det hela går ut på är också ganska enkelt. Som vanligt handlar det om att vinna.

Cykelcross är något som arrangeras och tävlas inom under höst och vintertid. I och med att detta skiftar så finns tävlingarna i olika delar av världen under hela året. Det handlar om många varv och korta banor. Banorna består av en blandning av asfalt, grus och gräs samt träbelagda vägar. Efter detta handlar det också om hinder och skarpa branter, vilket i vissa fall leder till att cyklisten måste demontera och bära cykeln på vissa delar av banan. Som du snabbt förstår skiljer sig denna intressanta gren mycket från vanlig cykelsport.

När det handlar om online betting på denna sport, är det dock inte mycket som skiljer sig. Här handlar det också om att vinna, vilket både cyklisterna och spelarna har gemensamt. För att vinna måste du som vanligt ha lite kunskaper om den sport du spelar på, känna till statistiken och cyklisterna. Sedan är det alltid en fördel om du kan känna skillnaden på vad en CX, CycloX och en Gravel Bike är.

Stora Cyclo-Cross Tävlingar

Faktum är att Sverige är ett av de länder där cykelcross verkligen slagit igenom. Delvis handlar detta naturligtvis om det bra klimat som finns stora delar av året för att utföra olika tävlingar inom denna sport. Om du till exempel går till någon av de stora cykelhandlarna, kan du snabbt se ett stort utbud av cyklar som är avsedda för cykelcross. Det bästa inom denna sport är naturligtvis som det är inom alla andra sporter. Det handlar om de stora tävlingarna där massor av heder och ära står på spel. Precis som när du lägger ett oddsspel eller spelar live betting hos oss på 888sport.

De stora tävlingarna i denna sport går generellt sett i Nord Amerika och Europa. Här finns det redan VM i cykelcross, vilket naturligtvis kommer att vara det största av allt för en enskild cyklist att vinna. Den största svenska tävlingen är Stockholm Cyclocross. I övrigt handlar det mest om USA och tävlingar som US Open i cykelcross och massor med annat. På denna bettingsida får du ett stort utbud av spel och bra odds på alla de stora tävlingarna inom cykelcross.

Alternativ för spel på Cykelcross odds

När det gäller spel på cykelcross är allting lite mera rakt på sak än vanligt. Här handlar det naturligtvis om vem som ska vinna varje lopp eller den totala segraren i en tävling. Naturligtvis finner du också en rad olika alternativa sätt att spela, som hur många poäng en segrare ska vinna med eller vem som vinner VM i cykelcross det gällande året. I mångt och mycket blir det bästa sättet att spela, när du tar fram den du tror ska vinna en tävling och lägger ett rakt odds på segraren. För sportnyheter och speltips kollar du in 888 blogg.

5.78.8
icon
Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.
close

Singlar

Du har inga spel på din spelkupong

        Möjlig utbetalning:
        0.00 kr