Cricket Odds

Cricket Betting Odds

När du hör sporten cricket nämnas är det lätt att dra tankarna till England. Här är det många som tror att detta är en nation som ligger långt före alla andra rörande denna sport. Om du är en av de som har intresset och kunskaper rörande cricket, vet du dock att det inte alls är så. Faktum är att Australien idag anses vara den bästa nationen och den plats där cricket är mest populärt. Tyvärr är detta inte någon stor sport i Sverige, men på de senaste åren har den ökat lavinartat. I och med det erbjuder vi på 888sport i kombination med internationell cricket, också många möjligheter till betting på cricket gällande den svenska serien.

Ett av bevisen på att cricket växer med stormsteg i Sverige är att antalet klubbar under en period av bara 5 år ökat från att bara vara 12 till 61. Förmodligen finns det ännu flera idag, då denna information har några dagar på nacken. I och med att intresset för sporten ökar, är det också flera som intresserar sig för betting på cricket. I och med det så erbjuder vi på 888sport både online betting på svensk cricket och på den internationella scenen. När intresset ökar, ökar också de odds du kan få på dina lagda oddsspel på cricket.

Betting på cricket matcher och turneringar - spelalternativ

Tidigare nämndes att cricket är en stor sport i Australien och England. Detta är något de flesta har hört. Faktum är att denna sport är så vida spridd att den existerar i länder som Indien, Pakistan, New Zeeland samt Zimbabwe och Sydafrika. Alla dessa nationer finns med i eliten av internationell cricket. Som du förstår är det då många olika serier, ligor och turneringar som går under ett år rörande denna sport. Här försöker vi alltid vara med och ge de bästa oddsen när det gäller betting på cricket.

I och med att svensk cricket fortfarande inte kommit upp i de högre nivåerna är det sällan du ser matcher inom detta under vår cricket sektion. Här är det oftast betting på cricket gällande de stora turneringarna, samt på de platser där de stora ligorna finns. När du spelar på cricket hos oss finns det inte så många olika alternativ att spela på. Oftast erbjuder vi dessa cricketmatcher som 1x2 bets. Mera spelalternativ får du under stora turneringar som VM, EM och andra cuper som spelas i cricket på det internationella planet.

Spela på cricket – tips och viktiga regler

När du vill spela betting online på cricket är din största tillgång de kunskaper du besitter inom sporten. Här handlar det om att ha koll på spelarna och att veta vilka som håller hög form för dagen. Naturligtvis finns det som vanligt storheter som spelar mot ett mindre motstånd, och då är oftast svaret givet. Detta är dock inte vad du vill spela på, när du spelar för att vinna. Här finner du den match du litar på och söker ett bra odds för ditt spel.

Är du sedan ny spelare hos oss kan du givetvis prova betting på cricket med din välkomstbonus. På så sätt kan du snabbt komma in i spelet och vara redo med större kunskaper den gång det blir dags för spännande live betting på Cricket VM.

Live betting på cricket

Givetvis erbjuder vi på 88sport även live betting på cricket. Här är det många gånger den indiska och den sydafrikanska ligan som gäller till vardags. När det är dags för VM och andra stora turneringar är det helt givet att de stora matcherna i cricket kan spela via live betting.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.