Gratis Spelräknare

Oddskalkylator

Oddskalkylator
Bråk / Decimal
Each Way
En singel är ett spel på ett objekt. För att man ska vinna pengar måste spelet gå hem.
  ODDS RESULTAT REGEL 4 DÖTT LOPP
1
/
+Lägg till rad
Återställ alla
Ange Insats
Total Insats
10.00
Total Utbetalning
Total Vinst

Spelkalkylator

Använd 888sports spelkalkylator för att räkna ut hur stor en eventuell vinst är på dina spel.

Du kan räkna ut den potentiella vinsten med Single-, Lucky 15- eller Each Way-kalkylatorn liksom diverse kalkylatorer för kombispel (multiplikatorvad).


Kalkylatorer för särskilda typer av spel


Single

Med Single-kalkylatorn kan du räkna ut vinsten på enskilda spelalternativ (singlar) eller resultat.

Du kan använda 888sports Single-kalkylator för att räkna ut vinsten online på alla sporter. Vår gratis spelkalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen. Den kan användas för att räkna ut vinsten vid platsspel, Tattersalls regel 4 (strykningar strax innan det är klart för start) och dött lopp.


Double

Med Double-kalkylatorn kan du räkna ut vinsten på objekt med två ingående spel (dubbel) där du måste vinna båda för att få pengar.

Du kan använda 888sports Double-kalkylator för att räkna ut vinsten online på alla sporter. Vår gratis spelkalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen. Den kan användas för att räkna ut vinsten vid platsspel, Tattersalls regel 4 och dött lopp.


Treble Bet

Med Treble Bet-kalkylatorn kan du räkna ut vinsten på objekt med tre ingående spel (trippel) där du måste vinna alla tre för att få pengar.

Du kan använda 888sports Treble Bet-kalkylator för att räkna ut vinsten online för alla sporter. Vår gratis spelkalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen. Den kan användas för att räkna ut vinsten vid platsspel, Tattersalls regel 4 och dött lopp.


Trixie Bet

Med Trixie Bet-kalkylatorn kan du räkna ut vinsten på ett spel med tre objekt som består av fyra separata spel: tre dubblar och en trippel. Du måste vinna minst två av objekten för att få pengar.

Du kan använda 888sports Trixie Bet-kalkylatorn för att räkna ut vinsten online för alla sporter. Vår gratis spelkalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen. Den kan användas för att räkna ut vinsten vid platsspel, Tattersalls regel 4 och dött lopp.


Patent Bet

Med Patent Bet-kalkylatorn kan du räkna ut vinsten på spel med tre objekt som består av sju separata spel: tre singlar, tre dubblar och en trippel. Det motsvarar en fyrling och tre singlar. Det räcker att vinna på ett av objekten för att få pengar. Du kan använda 888sports Patent Bet-kalkylator för att räkna ut vinsten online för alla sporter. Vår gratis spelkalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen. Den kan användas för att räkna ut vinsten vid platsspel, Tattersalls regel 4 och dött lopp.


Yankee Bet

Med Yankee Bet-kalkylatorn kan du räkna ut vinsten på spel med fyra objekt som består av elva separata spel: sex dubblar, fyra tripplar och en fyrling. Du måste vinna på minst två objekt för att få pengar. Du kan använda 888sports Yankee Bet-kalkylator för att räkna ut vinsten online för alla sporter. Vår gratis spelkalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen. Den kan användas för att räkna ut vinsten vid platsspel, Tattersalls regel 4 och dött lopp.


Lucky 15

Med Lucky 15-kalkylatorn kan du räkna ut vinsten på spel med fyra objekt som består av 15 separata spel: fyra singlar, sex dubblar, fyra tripplar och en fyrling. Det motsvarar en Yankee och fyra singlar. Det räcker att vinna på ett av objekten för att få pengar.

Du kan använda 888sports Lucky 15-kalkylator för att räkna ut vinsten online på alla sporter. Vår gratis spelkalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen. Den kan användas för att räkna ut vinsten vid platsspel, Tattersalls regel 4 och dött lopp.


Accumulator calculator

Använd 888sports Accumulator Calculator för att räkna ut hur mycket du kan vinna eller har vunnit på dina kombi- eller multiplikatorspel. Vår gratis spelkalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen.


Canadian (Super Yankee)

Använd 888sports Canadian Bet-kalkylator, även kallad Super Yankee-kalkylator, för Canadian-spel för att räkna ut vinsten online för alla sporter. Vår gratis Canadian-spelkalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen.

Med hjälp av Canadian (Super Yankee)-kalkylatorn kan du räkna ut insats, återbetalning och vinst för Canadian-spel på upp till så många som 20 objekt.


Lucky 31

Med Lucky 31-kalkylatorn kan du räkna ut vinsten på kombispel med alla tänkbara kombinationer av fem objekt bestående av fem singlar, tio dubblar, tio tripplar och fem fyrlingar och en femling.

Du kan använda 888sports Lucky 31-kalkylator för att räkna ut vinsten online för alla sporter. Vår gratis Lucky 31-spelkalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen. Den kan användas för att räkna ut vinsten vid platsspel, Tattersalls regel 4 och dött lopp.


Heinz

Med Heinz-kalkylatorn kan du räkna ut vinsten på kombispel med alla tänkbara kombinationer av sex objekt bestående av 57 separata spel: 15 dubblar, 20 tripplar, 15 fyrlingar, sex femlingar och en sexling. Du kan använda 888sports Heinz-kalkylator för att räkna ut vinsten online för alla sporter. Vår gratis Heinz-spelkalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen. Den kan användas för att räkna ut vinsten vid platsspel, Tattersalls regel 4 och dött lopp.


Lucky 63

Med Lucky 63-kalkylatorn kan du räkna ut vinsten på kombispel med alla tänkbara kombinationer av sex objekt bestående av 63 separata spel: sex enkla, 15 dubblar, 20 tripplar, 15 fyrlingar, sex femlingar och en sexling. Du kan använda 888sports Lucky 63-kalkylator för att räkna ut vinsten online för alla sporter. Vår kalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen. Den kan användas för att räkna ut vinsten vid platsspel, Tattersalls regel 4 och dött lopp.


Super Heinz

Med Super Heinz-spelkalkylatorn kan du räkna ut vinsten på kombispel med alla tänkbara kombinationer av sju objekt bestående av 120 separata spel: 21 dubblar, 35 tripplar, 35 fyrlingar, 21 femlingar, sju sexlingar och en sjuling. Du kan använda 888sports Super Heinz-kalkylator för att räkna ut vinsten online för alla sporter. Vår gratis spelkalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen. Den kan användas för att räkna ut vinsten vid platsspel, Tattersalls regel 4 och dött lopp.


Goliath

Med Goliath-kalkylatorn kan du räkna ut vinsten på kombispel med alla tänkbara kombinationer av åtta objekt bestående av 247 separata spel: 28 dubblar, 56 tripplar, 70 fyrlingar, 56 femlingar, 28 sexlingar, åtta sjulingar och en åttling. Du kan använda 888sports Goliath-kalkylator för att räkna ut vinsten online för alla sporter. Vår gratis spelkalkylator är smidig och praktisk och kan användas på mobilen. Den kan användas för att räkna ut vinsten vid platsspel, Tattersalls regel 4 och dött lopp.

9.20.0
Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.