[CSGO] ESL Pro League Odds

Cs Go Betting Odds

Något som har blivit riktigt stort är eSports och däribland betting på CSGO. Här har det sedan flera år tillbaka gått så långt att detta blivit erkänt som en sport. Faktum är att dessa spelare idag ses som atleter som faktiskt behöver god fysik, bra kondition och ett stort fokus.

Det finns också redan ett stort antal spel som blivit mycket populära. Detta både gällande turneringar, prispengar och även online betting på e-sport. En av de mest kända och populära spelen är CS:GO, som har massor med professionella spelare och team över hela världen, och med en stor ökning av csgo betting.

CS:GO är en förkortning som står för Counter Strike: Global Offense. Här handlar det om att vara den som verkligen kan krigsföring och har snabba reflexer. Detta likaså som att när det behövs kunna ta skydd och ta ett steg tillbaka, för att sedan vara på offensiven och eliminera det andra laget. Att spela betting på CSGO och övriga eSports är mycket spännande och något som alla spelare på betting online skulle prova en gång i livet.

Odds på Stora Counter Strike Turneringar

Där och när det händer något inom den numera populära e-sporten. När det är dags för en stor Counter Strike turnering, är naturligtvis 888sport med och bevakar detta. Med det sagt kommer du som väljer denna spelsajt aldrig behöva missa möjligheten för lite csgo gambling.

Du som väljer att spela här kan även alltid räkna med full täckning bra marknader att spela på samt höga odds på all esports betting. Många gånger finner du även live betting där du också kan se turneringarna du spelar på via live streaming. Mycket bättre kan det inte bli.

Om du inte har spelat betting på Counter Strike och e-sport överlag tidigare, kommer det att finnas vissa enkla sätt att se om det handlar om stora turneringar eller mindre event. Oavsett vad du väljer kommer du naturligtvis alltid att kunna spela på detta och få lika bra odds som vanligt.

Inom e-sporten finns det något som kallas för majors. Här handlar det om tävlingar där prispengarna idag ligger på cirka en miljon dollar. Under ett år finns det cirka 15 olika majors för spelet CS:GO. När du spelar betting på dessa kommer du alltid veta att alla lag ger allt och verkligen vill vinna.

Bästa Lag och Spelare att Känna till vid CSGO Betting

När du kör csgo betting och E-sport är det viktigt att veta vilka de bästa spelarna och de bästa lagen är. Många gånger kan du se detta på de odds som ges på spelen, vilket oftast reflekterar ett lägre odds för de som anses som favoriter. När det gäller de bästa spelarna har Sverige många framgångsrika spelare i CS:GO. Här kan du alltid spela på Freddy ”Krimz” Johansson som är medlem i världens högst rankade lag. Är det lag du spelar på finns det alltid stora chanser för Fnatic, Ninjas in Pyjamas eller K/D Ratio att vinna olika turneringar.

Tips för att Vinna Pengar på Counter Strike Bets

De tips som gäller för att vara bra på eSports gambling är att verkligen ha ett genuint intresse för sporten. Här händer det mycket på ett år och nya talanger och lag skapas i rask takt. De bästa tipsen är att verkligen hålla koll på vilka som är bäst, statistiken och att allt går lika snabb på skärmen som det gör bland spelarbyten i lagen. I övrigt är det bara att spela på som vanligt och ta del av alla de möjligheter du får hos 888sport att lägga ett intressant spel på vinnaren i en CS:GO turnering. Övriga tips och nyheter inom sporten finner du på 888 blogg.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.