Speltips Serie A

Nya tips kommer till helgen!

 

Fotboll

 

 


Vem Vinner Serie A

Inter lyckades bryta Juventus långa dominans i Italien och vann Serie A förra året. Men det har varit fullständigt kaos i Inter under sommaren och klubben har stora finansiella problem.

Inter har sålt storstjärnorna Hakimi och Lukaku men det värsta är väl att scudettotränaren Conte valde att avgå då han inte trodde på projektet i Inter längre. 

Samtidigt har klubbarna där bakom förstärkt och det ser ut att bli den mest ovissa seriestriden på många år. Det är många lag om budet och upp till sex lag kan ha en chans på ligatiteln.


Vem Vinner Skytteligan Serie A

Fastän de flesta fotbollsspelare ofta säger att det är laget som kommer först och att de individuella målen inte är så viktiga om de inte hjälper laget till en vinst, betyder en skytteliga vinst otroligt mycket för spelarna.

De spelare som är favoriter spelar oftast i lag som tillhör tabelltoppen och gör många mål. Men vi har sett förut att det kan finnas spelare i de sämre lagen som kan hota i skytteligan.

Förra året var det Cristiano Ronaldo som vann skytteligan. Hans största utmanare till skytteligatiteln, Lukaku, har ju lämnat för Chelsea.

Men det finns andra som kan blanda sig in som Immobile, Zapata och kanske Ibrahimovic ifall han lyckas hålla sig skadefri.


Serie A 2021

Årets Serie A lovar mycket gott. Det känns helt öppet i toppen och det finns mycket kvalité i ligan. Men det mest intressanta i år blir tränarduellerna.

Allegri är tillbaka i Juve efter två sabbatsår. Nu är han tillbaka med mer kunskap och motivation. I Rom har Mourinho hittat hem. Han känns som klippt och skuren för kaoset i huvudstaden.

Sedan har vi Spalletti som har tagit över i Napoli och det kan bli underhållande fotboll på San Paolo i år. I Lazio återfinns numera Maurizio Sarri som ersätter Inzaghi som har flyttat till Inters tränarbänk.

Det är många stora tränarnamn i Italien i år och det kommer bli många taktiska kamper.


Serie A Topp 4

Det kommer bli ett riktigt blodbad när det gäller kampen om en Champions League plats i år. De traditionellt stora lagen är inte riktigt lika jämna i år och det gör att många klubbar kan blanda sig in i toppstriden. 

Juventus och Inter känns som de marginellt bättre lagen i toppen i år. Men där bakom finns det en drös med klubbar. Atalanta blir bättre och bättre för varje år och i år kan de blanda sig in i toppstriden.

Där bakom finns Milan, Napoli, Lazio och Roma. Det är svårt att förutspå hur det här kommer att sluta men en sak är säker det kommer bli många bra matcher och kamp in i det sista.


Experttips

På 888sport handlar det inte bara om speltips för Serie A. Vi erbjuder även speltips för Europas bästa klubblagsturnering Champions League.

Våra bästa 888 experter förutspår även matchutvecklingar i andra stora fotbollsligor som Bundesliga, La Liga och Premier League. Vi slutar inte där utan vi ger er även de senaste speltipsen och rekarna för ishockey i både NHL och SHL.

Låt oss nu gå vidare och kolla in veckans Serie A speltips. Du kan hitta 888 speltips och dagliga rekar från våra experttippare under hela veckan!


* Alla våra 888 experttips och bettingtips ska endast betraktas som förslag. *

* Oddsen är korrekta i skrivande stund - men kan ändras *

*Credit for the main photo belongs to Frank Augstein/ AP Photo*

 

FÖRST PUBLICERAD: 16:e Augusti 2021

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.