Speltips Bundesliga

Speltips Bundesliga kommer snart...

Fotboll

Vem Vinner Bundesliga

Bayern München vann Bundesliga även ifjol. Det var nionde raka segern i den tyska ligan för den tyska superklubben. Kan någon stoppa de från att ta en tionde i rad? 

Bayern har tappat tränaren Hansi Flick som tagit över landslaget. Det är ett rejält tapp men Bayern har tillsatt det nya stjärnskottet Julian Nagelsmann.

Nagelsmann hämtades in från RB Leipzig som var det lag som pressade Bayern förra året. De kommer få det svårare i år då de även förlorat några tongivande spelare.

De stora utmanarna blir troligen Dortmund som bör spela bättre i år. Haaland är kvar i Dortmund men det blir nog hans sista år i klubben.


Vem Vinner Skytteligan Bundesliga

Fastän de flesta fotbollsspelare ofta säger att det är laget som kommer först och att de individuella målen inte är så viktiga om de inte hjälper laget till en vinst, betyder en skytteliga vinst otroligt mycket för spelarna.

De spelare som är favoriter spelar oftast i lag som tillhör tabelltoppen och gör många mål. Men vi har sett förut att det kan finnas spelare i de sämre lagen som kan hota i skytteligan.

Robert Lewandowski vann skytteligan förra året och gjorde mest mål någonsin. Han slog Gerd Müllers rekord i den sista omgången när han gjorde sitt 41:a mål för säsongen.

Lewandowski är den stora favoriten även i år och han är just nu tidernas näst bäste målskytt i bundesliga. De som kan hot honom är Haaland och fjolårstvåan Andre Silva som nu spelar i RB Leipzig.


Bundesliga 2021

Efter en annorlunda säsong förra året med en pandemi i världen så kanske vi återgår till det mer normala i år. Coronasmittan dröjer sig fortfarande kvar men världen försöker nu gå vidare.

Vi kommer få se fans på plats i arenorna igen. Bundesliga är den liga som brukar ha mest fans på sina arenor och det är en aspekt som gör Bundesliga så tilltalande. 

Det kommer nog inte vara maxkapacitet i början men det är ändå en god start. Bara att få tillbaka lite publik kommer att ge en en helt annorlunda krydda till matcherna.


Bundesliga Topp 4

Det kommer bli ett riktigt blodbad när det gäller kampen om en Champions League plats i år. De traditionellt stora lagen är inte riktigt lika jämna i år och det gör att många klubbar kan blanda sig in i toppstriden. 

Två år i rad har Liverpool, Manchester City, Chelsea och Manchester United knipit platserna högst upp. Manchester United känns som det svagaste laget av topp fyra och får se upp. Klubbar som Aston Villa, Everton, Leicester, Arsenal och Tottenham kan hota.

Som ni läser så är det många om budet och vi kommer få en oerhörd kamp om Top 4 in i det sista.


Experttips

På 888sport handlar det inte bara om speltips för Bundesliga. Vi erbjuder även speltips för Europas bästa klubblagsturnering Champions League.

Våra bästa 888 experter förutspår även matchutvecklingar i andra stora fotbollsligor som Serie A, La Liga och Premier League. Vi slutar inte där utan vi ger er även de senaste speltipsen och rekarna för ishockey i både NHL och SHL.

Låt oss nu gå vidare och kolla in veckans Bundesliga speltips. Du kan hitta 888 speltips och dagliga rekar från våra experttippare under hela veckan!


* Alla våra 888 experttips och bettingtips ska endast betraktas som förslag. *

* Oddsen är korrekta i skrivande stund - men kan ändras *

*Credit for the main photo belongs to Martin Meissner/ AP Photo*

 

FÖRST PUBLICERAD: 10:e Augusti 2021

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.