Speltips SHL Ishockey

Kommer tillbaka under säsongen 2021/2022..

 

Speltips NHL Ishockey

Kommer tillbaka under säsongen 2021/2022..


Ishockey

SHL Idag

Det kommer bli en annorlunda säsong i Sveriges hockeyliga 2020/2021 i och med läget i världen. Det har varit många stopp för de olika lagen med tanke på den ansträngda situationen. Lag som haft smitta i sina trupper har fått spelstopp och det är en tabell där många lag har olika antal matcher spelade.

Ifjol utsågs igen svensk mästare i ishockey på grund av det globala Coronavirusutbrottet. Slutspelet ställdes in och ingen mästare korades. Det var Luleå som vann grundserien, men inga lag flyttades ner från högsta serien. Det betyder att ligans sammansättning av lag är densamma som förra säsongen.  

 


NHL Idag

Det är en liknande historia för NHL när det gäller den här säsongen. I NHL valde man att flytta fram starten och minska på antalet grundseriematcher. Lagen kommer spela 56 matcher istället för de vanliga 82.

I år har man även tvingats ändra om lite i divisionerna. Vi har en helkanadensisk division i och med att det är förbjudet att korsa gränserna. Det blir kul med lite fler matcher mot annorlunda motstånd i år.

Även om säsongen fortsatte långt in på sommaren förra året så lyckades man slutföra den nordamerikanska hockeyligan, Stanley Cup-slutspelet togs hem av Tampa Bay som slog Dallas i finalen med 4-2 i matcher.

De stora favoriterna i år är Vegas Golden Knights enligt 888sports bettingodds.


SHL Poängliga | NHL Poängliga

Poängligorna i hockeyn är alltid roliga att följa. Det blir massvis med mål och assistpoäng delas ut till två spelare. Det gör att poängen blir många. Förra året var det Edmonton Oilers tysk Leon Draisaitl som vann poängligan i NHL:s grundserie med sina 110 poäng. Tretton poäng före lagkamraten Connor McDavid. VI får se om de spelarna kan få med sig den formen till årets ligaspel.

I SHL var det Färjestads Marcus Nilsson som vann poängligan i grundserien. Tyvärr kommer vi inte få se honom i SHL den här säsongen på grund av hans transfer till schweiziska SCL Tigers.


Experttips

På 888sport har vi mer än bara speltips på ishockey. Vi erbjuder även speltips för Europas bästa klubblagsturnering Champions League.

Våra 888 experter förutspår även matchhändelser i andra stora fotbollsligor som Serie A, La Liga och Bundesliga. Vi ger er även de senaste speltipsen och rekarna för världens bästa fotbollsliga, Premier League.

Låt oss nu ta oss vidare och kolla in veckans ishockey speltips. Du kan hitta 888 speltips och dagliga rekar från våra experttippare under hela veckan!


* Alla våra 888 experttips och bettingtips ska endast betraktas som förslag. *

* Oddsen är korrekta i skrivande stund - men kan ändras *

*Credit for the main photo belongs to Jeffrey T. Barnes/ AP Photo*

 

FÖRST PUBLICERAD: 29:e December 2020

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.