Speltips Premier League

Speltips Premier League kommer snart...

Premier League

Vem Vinner Premier League

Manchester City vann Premier League ifjol på ett övertygande sätt. I år är det än en gång Liverpool och Manchester City som är de stora favoriterna. 

Man ska dock inte avfärda de andra topplagen som har rustat upp sina trupper för att återigen ta upp kampen med de ovan nämnda lagen. Manchester United som inte lyckats återfinna sig själva efter Sir Alex Fergusons dagar, ser ut att ha något intressant på gång med Solskjaer.

Champions League mästarna Chelsea bör också räknas in bland de stora titelutmanarna. Med Tüchel som tränare har Chelsea verkligen höjt sig.

Sedan finns det en rad andra klubbar som kan ses som outsiders till titeln om de fyra topplagen tabbar sig. Lag som Tottenham, Arsenal och Leicester måste dock göra allt rätt för att det ska gå vägen.


Vem Vinner Skytteligan Premier League

Fastän de flesta fotbollsspelare ofta säger att det är laget som kommer först och att de individuella målen inte är så viktiga om de inte hjälper laget till en vinst, betyder en skytteliga vinst otroligt mycket för spelarna.

De spelare som är favoriter spelar oftast i lag som tillhör tabelltoppen och gör många mål. Men vi har sett förut att det kan finnas spelare i de sämre lagen som kan hota i skytteligan.

Fjolårets skytteligavinnare Harry Kane är ryktenas man just nu. Han gör allt för att lämna Tottenham men klubbordförande Levy är en erkänt tuff förhandlare. Det kommer inte bli lätt för Man City att värva Kane. Vart Kane än spelar så kommer han vara med i skytteligaracet.

Spelare som Salah, Mane, Vardy, Aubameyang och Rashford kommer försöka blanda sig in i striden. Vi kommer få se många mål under säsongen samt även många vackra mål.


Premier League Big 6

I Premier League så har det de senaste 20 åren funnits sex lag som stuckit ut ur mängden. Dessa lag sägs tillhöra Big 6 som var de bästa och rikaste klubbarna.

Lagen som ingår i Big 6 är Manchester United, Arsenal, Liverpool, Tottenham Chelsea och Manchester City. Det är dessa lag som har tagit Champions League-platserna och kämpat om ligatitlar.

Men de senaste åren har spelfältet jämnats ut litegrann i och med Premier Leagues enorma tv-avtal. Detta har gjort att även mindre klubbar i Premier League blivit rika om man jämför med andra lag i Europa.

Det är fortfarande ett glapp upp till de sex bästa, men med ekonomin som de sämre klubbarna har nu, är man konkurrenskraftiga ute i europamarknaden.

Leicester har till och med lyckats vinna Premier League trots Big 6 närvaron i ligan. Den segern är ju kanske tidernas största skräll. Nu fem år senare är Leicester ingen skräll längre och man är minst lika bra som ett par av Big 6 lagen.


Premier League Top 4

Det kommer bli ett riktigt blodbad när det gäller kampen om en Champions League plats i år. De traditionellt stora lagen är inte riktigt lika jämna i år och det gör att många klubbar kan blanda sig in i toppstriden. 

Två år i rad har Liverpool, Manchester City, Chelsea och Manchester United knipit platserna högst upp. Manchester United känns som det svagaste laget av topp fyra och får se upp. Klubbar som Aston Villa, Everton, Leicester, Arsenal och Tottenham kan hota.

Som ni läser så är det många om budet och vi kommer få en oerhörd kamp om Top 4 in i det sista.


Experttips

På 888sport handlar det inte bara om speltips för Premier League. Vi erbjuder även speltips för Europas bästa klubblagsturnering Champions League.

Våra bästa 888 experter förutspår även matchutvecklingar i andra stora fotbollsligor som Serie A, La Liga och Bundesliga. Vi slutar inte där utan vi ger er även de senaste speltipsen och rekarna för ishockey i både NHL och SHL.

Låt oss nu gå vidare och kolla in veckans Premier League speltips. Du kan hitta 888 speltips och dagliga rekar från våra experttippare under hela veckan!


* Alla våra 888 experttips och bettingtips ska endast betraktas som förslag. *

* Oddsen är korrekta i skrivande stund - men kan ändras *

*Credit for the main photo belongs to Ian Walton/ AP Photo*

 

FÖRST PUBLICERAD: 29:e December 2020

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.