Speltips Serie A

Speltips Serie A kommer till hösten...

 

Speltips La Liga

Speltips La Liga kommer till hösten...

 

Speltips Bundesliga

Speltips Bundesliga kommer till hösten... 


Fotboll

Serie A Vinnare | Serie A Odds

Juventus har varit ostoppbara säsong efter säsong. Man har vunnit nio raka Scudetto. Men i år känns tiden kommen för ett tronskifte. Juventus har orutinerade Andrea Pirlo på tränarbänken och detta kan göra att glappet upp till Juventus minskar för de andra klubbarna.

Det finns många andra klubbar om budet. Inter, Roma, Lazio, Milan, Napoli, Atalanta är alla klubbar som har chansen att vinna ligatiteln. Största utmanare är Inter som har gamle Juventus-tränaren Antonio Conte vid rodret.

Han är inne på sin andra säsong och har börjat få ordning på laget. Milan med Zlatan i spetsen ska inte heller glömmas bort och de har en liten möjlighet att vinna.

Laget med lägst odds för serieseger är Inter. Det kommer bli jämnt hela vägen in i mål och vi kan se fram emot en spektakulär avslutning på säsongen med en duell in i det sista.

 

Bundesliga Vinnare | Bundesliga Odds

Bayern München har dominerat den tyska fotbollen i många årtionden. I år har man ett av sina bästa lag någonsin och det kommer bli svårt för utmanarna att rubba på Bayern.

De är även regerande Champions League mästare. Det lag som har kunnat hota Bayern de senaste säsongerna är Dortmund.

Tyvärr har Dortmund inte haft en bra säsongsöppning, man sparkade tränaren Favre efter alltför många dåliga insatser och det verkar bli ett mellanår för de gulsvarta.

Istället är det Emil Forsberg ledda RB Leipzig som är de stora utmanarna. Man har succesivt blivit bättre för varje säsong och nu etablerat sig som ett topplag i Bundesliga.

Bayern är de stora favoriterna till guldet även i år. Man har det låga oddset 1.05 och det är inte mycket som talar för att någon annan kommer kunna störa dem.
 

La Liga Vinnare | La Liga Odds

I La Liga brukar det oftast handla om de två storklubbarna Real Madrid och Barcelona. Det är av två av de mest framgångsrika och rikaste klubbarna i världen. De har massvis med fans och alla spelare vill spela i de klubbarna. Men båda lagen har haft svackor den här säsongen och det har öppnat upp för andra lag.

Atletico Madrid har startat säsongen strålande. Värvningen av Luis Suarez från Barcelona kan visa sig vara guld värd.

Det är ofattbart att Barcelona valde att släppa Luis Suarez till en av sin huvudkonkurrenter i den inhemska ligan. Betydligt nöjdare är Diego Simeone som i år har lyckats få till det fina kollektiva spelet hos Atletico Madrid igen.

Atletico Madrid är de stora favoriterna att ta titeln enligt förhandstipparna. Men om de tappar fart i titelracet kommer Real Madrid att hugga som en orm. Man är där bakom och lurar i vassen och ges möjligheten så är Real Madrid tillräckligt erfaret för att kunna hålla nerverna i styr.
 

Experttips

Vi har inte bara speltips för de största europeiska fotbollsligorna. Våra experter på 888 har många års erfarenhet när det gäller att tippa på ishockey och vi presenterar färska detaljer och nyheter kring både NHL och SHL. Detta kan ge ett bättre underlag för tippare och spelentusiaster. 

Sist men inte minst bjuder vi även på speltips för världens bästa fotbollsliga och världens bästa klubblagsturnering i fotboll. Vi analyserar matcher i Premier League baserat på både historisk och närliggande form utöver många andra intressanta vertikaler. Champions League är förbi gruppspelsfasen och nu närmar sig slutspelet med många spektakulära matcher. Vi kommer erbjuda spel på många intressanta utslagsmatcher.

Låt oss nu gå vidare och kolla in veckans speltips i de stora europeiska ligorna. Du kan hitta 888 speltips och dagliga rekar från våra experttippare under hela veckan!


* Alla våra 888 experttips och bettingtips ska endast betraktas som förslag. *

* Oddsen är korrekta i skrivande stund - men kan ändras *

*Credit for the main photo belongs to Antonio Calanni/ AP Photo*

 

FÖRST PUBLICERAD: 29:e December 2020

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.