Nu när EM är uppskjutet till 2021 så kommer vi få se flera spanska talanger ta nästa kliv i sin utveckling och vara med och konkurrera om en plats i mästerskapstruppen. Vi tar en titt på de största spanska talangerna som kan ta en plats 2021! Spana in vår sida för fotboll em odds

Ansu Fati

Den största talangen Barcelona har fått fram sedan Lionel Messi. Ansu är endast 17 år gammal och har redan hunnit med att bli Barcelonas yngsta målskytt genom tiderna med sina 16 år och 304 dagar. 

Han snappades tidigt upp av det spanska landslagssystemet och fick via dem spanskt medborgarskap och har sedan dess representerat Spanien i en U21 match. Det råder få tvivel om att han kommer fortsätta sin utveckling med Barcelona nästa säsong, och med tanke på hur bra han är redan nu så är det troligt att han kommer vara med i den spanska EM-truppen.

Mikel Oyarzabal

Real Sociedad har tagit La Liga med storm den här säsongen tack vare unga offensiva spelare som Isak, Martin Ödegaard och hemmasonen Mikel Oyarbazal. 

Även fast Oyarbazal har spelat i Sociedads A-lag i flera säsonger så har han haft svårt att ta en plats i den spanska landslagstruppen förens den här säsongen. Spanien förnyar och föryngrar sitt landslag, och en av spelarna som vi kommer få se mer av framöver är Oyarbazal som mycket väl kan ta en plats i nästa års mästerskap.

Ferran Torres

Ferran Torres debutsäsong i Valencia har varit en sann framgångssaga. Med flertalet mål och assist så har han varit ett utropstecken på Mestalla. 

Torres ses som spansk fotbolls framtid, och när han tackade nej till en kontraktsförlängning så var det flera av landets största klubbar som anmälde intresse. Under nästa säsong så kommer han spela för en av landets största klubbar, och gör han det bra så kan han mycket väl vara med i truppen 2021.

Pedro Porro

Den unga högerbacken slog igenom förra säsongen i Girona och hans prestationer var tillräckligt bra för att väcka intresse från kontinentens största klubbar. Manchester City köpte loss honom i augusti 2019 och lånade omedelbart ut honom till Spanien och Valladolid.

Trots dålig ligaform på både Pedro och Valladolid så ses han som ett framtidsnamn i Spanien, och med lite tur och mer speltid så är han en outsider till nästa sommars EM-trupp

 

*Credit for the main photo belongs to Joan Monfort / AP Photo*

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.