Det är dags för den andra omgången i Champions League. Som vanligt så är det en hel del stormatcher i gruppspelet, på tisdagen är det Bayern Munchen mot Barcelona och på onsdagen får vi se Håland möta sina gamla lagkamrater i matchen mellan Manchester City och Borussia Dortmund.

En annan väldigt intressant match är mötet mellan Juventus och Benfica. 

Matchen spelas på Allianz Arena kl 21.00 på onsdagen.

Benfica har varit väldigt dominanta nu i början av säsongen där de vunnit alla sina matcher. De har alltså spelat 11 matcher och vunnit varenda en. Det är en underdrift att säga att laget är i form. Några spelare som verkligen utmärkt sig för laget är högebacken Gilberto och den offensiva duon Joao Mario och David Neres. 

Även om laget varit i storform så har man ännu inte mött något storlag ännu, så matchen mot Juventus blir ganska avsevärt tuffare än de tidigare motståndarna. 

För Juventus del så har säsongen börjat väldigt dåligt. Pogba och Chiesa har varit långtidsskadade och bör tidigast vara tillbaka i november. Fram tills dess har Juventus lagt all tyngd på Di Maria och Vlahovics axlar. Tyvärr har Vlahovic fått axla det mesta själv då även Di Maria åkt på mindre muskelskador. 

Detta i kombination med svaga insatser från Allegri på tränarbänken har gjort att Juventus inte nått upp till förväntningarna. 

Laget har på sina fem senaste matcher endast lyckats vinna en enda match. Sedan har det blivit en förlust och tre oavgjorda resultat. Förlusten kom förra veckan mot PSG där Juventus egentligen ska vara glada att de endast förlorade med 2-1. 

Juventus som traditionellt är väldigt duktiga defensivt har släppt in ovanligt mycket mål. På de tre senaste matcherna har de släppt in 5 mål. 

Spana in oddset på 888sport!

Benfica

Lagens form samt Juventus dåliga facit mot Portugiska lag de senare åren gör at vi tror på en ganska jämn match, där ett oavgjort resultat är troligast. Det säkrare spelet denna match är över 2.5 mål men känner man för något lite osäkrare så ger vinst för Benfica ganska bra i odds. 

888sport erbjuder massvis med liveodds

Troliga startuppställningar

Juventus:
Perin; Danilo, Bonucci, Bremer, Sandro; Miretti, Paredes, McKennie; Cuadrado, Vlahovic, Kostic

Benfica:
Vlachodimos; Gilberto, Otamendi, A. Silva, Grimaldo; Fernandez, Luis; Draxler, R. Silva, Mario; Ramos

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.