Det är stormatch i Champions League när storklubbarna Bayern Munchen och Barcelona möter varandra. 

Matchen spelas på tisdag kl 21.00 på Allianz Arena. 

Det blir återkomst till Tyskland för Barcelonas nya anfallsstjärna Robert Lewandowski. Så det kommer bli intressant att se hur han tas emot av sina forna supportrar. 

Bayern kickade igång Champions League spelet med en dominant vinst mot Inter där det blev 2-0 och Barcelona var inte sämre när de vann med 5-1 mot gruppens slagpåsar Viktoria Plzen. 

Spana in oddset på 888sport!

Men även fast Bayern dominerade mot Inter så har säsongen hitills varit lite upp och ner. Nu i helgen så lyckades man endast kryssa mot Stuttgart och noterbart är också att Bayern låg under två gånger. 

Barcelona har efter en knackig start verkligen kommit igång nu under Xavi. Laget har vunnit sina fyra senaste matcher och har 16-1 i målskillnad. Så de är verkligen i form. Dock bör det poängteras att ingen av lagen är av samma kaliber som Bayern Munchen. 

Detta kommer bli en väldigt tight match och även fast Barcelona är i fin form så kan man aldrig räkna bort Bayern Munchen. Speciellt inte med tanke på inbördesstatistiken där Bayern vunnit de fyra senaste mötena samt så spelas matchen på deras hemmaplan. 

Så det säkraste kortet är nog att spela på antal mål.

Nyckelspelare i matchen kommer bli Lewandowski för Barcelona och De Ligt och Mane för Bayern. Holländaren kommer behöva göra en kanonmatch för att stoppa Lewy.

888sport erbjuder massvis med liveodds

Troliga startuppställningar

Bayern Munchen:
Neuer; Pavard, De Ligt, L Hernandez, Davies; Kimmich, Sabitzer; Gnabry, Muller, Sane; Mane

Barcelona:
Ter Stegen; Kounde, Araujo, E Garcia, Balde; Gavi, Busquets, Pedri; Raphinha, Lewandowski, Dembele

Deligt

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.