Fjärdeplacerade Hammarby välkomnar sjundeplacerade Göteborg till Tele2 Arena. Det är endast en poäng som skiljer lagen åt i nuläget.

Hammarby har hamnat i en riktigt tuff svacka och man har stora problem i målskyttet. Senast mot Djurgården skapade man många vassa chanser men det är ingen som lyckas förvalta framför mål. Både Paulsen och Selmani hade nickar i ribban men närmare än så kom man inte.

Hammarby har spelat in en poäng på de tre senaste matcherna och har börjat halka efter litegrann. Man är nu fyra poäng bakom ligaledande Häcken i Allsvenskan.

I Göteborg är det vitt skilda tongångar med tre raka segrar i bagaget. Senast var det den gamla räven Marcus Berg som ledde laget till vinst med två mål.

Stahre har fått ordning på Göteborg efter många års kräftgång och vi får se om dem kan fortsätta på den inslagna vägen.

Det är en fin mix av unga och mer erfarna spelare. Den största anledningen till Göteborgs framgångar är nog att man har spelare med enorm rutin från europeisk fotboll i alla lagdelar. Spelare som Berg, Gustav Svensson, Oscar Wendt och Mattias Bjärsmyr bidrar oerhört med sin erfarenhet.

Svensson

Det är svårt att sia om utgången i denna match då det är två riktigt bra lag som möts. Hammarby behöver ta sig i kragen och rätt vad det är så kan det lossna. 

Men IFK Göteborg är inne i en fin period och har man Marcus Berg i anfallet kan det smälla till i nätmaskorna helt plötsligt.

Hammarby har haft det svårt med målskyttet och då kändes det som ett bra spel att Hammarby inte lyckas göra fler än ett mål i matchen.

På vår hemsida hittar ni liveoddset för massor av matcher.

Troliga startuppställningar

Hammarby: Blazevic; Sandberg, Fenger, Widgren, Jeahze; Besara, Andersen, Bojanic; Ludwigsson, Selmani, Trawally

IFK Göteborg: Hahn; Jallow, Bjärsmyr, Johansson, Wendt; Aiesh, Svensson, Thern; Norlin, Berg, Yakob

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike