Det utveklas hela tiden nya spelmarknader men vissa blir mer intressanta för spelare än andra. Under de senaste åren har Båda Lagen Gör Mål kommit att bli en av de populäraste bland spelare av alla typer.

Vad innebär Båda Lagen Gör Mål?

Spelare letar hela tiden efter marknader där det är lätt att komma åt och använda statistik i sin bettingmetod och Båda Lagen Gör Mål passar perfekt för detta.

Denna spelform har blivit så pass populär att många bookmakers nu erbjuder kuponger för denna marknad och de brukar även inkludera Båda Lagen Gör Mål i sina veckoliga bonusar. Spelaren ska helt enkelt förutspå om båda lagen i en match kommer att göra mål under 90 minuter plus övertid. Mål gjorda under förlängning räknas inte, medans självmål inkluderas. Spelaren kan välja en enskild match eller kombinera flera val från olika ligor till ett kombinationsspel i en spelkupong.

Hur fungerar ett spel på att Båda Lagen Gör Mål?

I spelet Båda Lagen Gör Mål har spelaren möjligheten att vinna hela tiden fram till sista sekunden. Så länge som båda lagen gör mål någon gång kommer spelet att gå in – till och med om målet görs på den sista sparken i matchen. Vissa spel, så som det på första målet, kan förloras under matchens första sekunder, men Båda Lagen Gör Mål är spännande fram tills matchen är slut.

Även om ett lag ligger under med 5-0 med bara några sekunder kvar på klockan, kan ett sent tröstmål, även om det är ett självmål, leda till att spelet går in. Detta är väldigt tilltalande för de som gillar att spela på matchen de tittar på och är den stora anledningen till varför denna spelform har blivit så populär.

Varför ska man välja att spela på Båda Lagen Gör Mål?

För de som gillar att räkna sig fram till sina spel, erbjuder Båda Lagen Gör Mål möjligheten att göra research och analysera statistik. Med all data som är tillgänglig på alla stora ligor är det ganska enkelt att hitta möten mellan lag som betalar bra på denna spelform.

Vissa lag har en högre Båda Lagen Gör Mål procent hemma samtidigt som andra rankas högre på bortaplan. Och det görs fler mål i vissa ligor än andra. Det är inte särskilt svårt att hålla sig uppdaterad på denna marknad, och om du hittar två lag som matchar varandra till ett bra odds, finns det en fantastisk möjlighet till att gå med vinst.

 

Hur spelar man på Båda Lagen Gör Mål hos 888sport?

Det första spelaren måste göra är att välja vilken eller vilka matcher som ska inkluderas i spelet. Kom ihåg att du kan ta med Båda Lagen Gör Mål i en spelkupong eller i ett kombinationsspel.

Föra att göra detta bör du titta på båda lagens historiska resultat. Om ett lag har en hög Båda Lagen Gör Mål procent men det andra rankas lågt, bör du kanske undvika denna match.

De som spelar på Båda Lagen Gör Mål bör även vara försiktiga med att inte lita alltför mycket på data från föregående säsong. Vissa lag kan rankas högt på denna marknad under en säsong men sämre under en annan. Premier League-laget Liverpool hade till exempel en procentsats på 73.7% för Båda Lagen Gör Mål när de spelade på bortaplan säsongen 2013/14, men i slutet av säsongen 2014/15, hade samma siffra sjunkit till 42.1%.

Om det är möjligt bör spelare vänta tills det har spelat ett par omgångar av säsongen så att de har ett bra urval. Trender brukar bli tydliga för denna marknad efter att 10 matcher har spelats.

När en spelare hittar en match med två lag som båda har för vana att göra mål och släppa in mål under samma match, måste de bestämma sig för om oddsen som erbjuds är tillräckligt bra för att det ska vara värt att lägga spelet.

Exempel på spel på Båda Lagen Gör Mål

Ett hopp tillbaka i tiden till den tyska högsta divisionen 2013/14 ger oss möjligheten att se hur trender inom detta område kan användas i en spelsituation.

Under denna säsong fanns det ett antal starka lag i kategorin Båda Lagen Gör Mål. Hoffenheim såg bäst ut med ett resultat hemma på 82.4% och borta på 76.5%.

Bayer Leverkusen och Stuttgart låg båda på 76.5% hemma, samtidigt som Mains och Wolfsburg hade procentsatser på 76.5% på bortaplan.

Låt oss nu titta på resultaten i matcherna mellan dessa lag, vi parar ihop de som är starka hemma med de som är starka borta:

•                          Hoffenheim 2-4 Mainz

•                          Hoffenheim 6-2 Wolfsburg

•                          Bayer Leverkusen 2-3 Hoffenheim

•                          Bayer Leverkusen 0-1 Mainz

•                          Bayer Leverkusen 3-1 Wolfsburg

•                          Stuttgart 6-2 Hoffenheim

•                          Stuttgart 1-2 Mainz

•                          Stuttgart 1-2 Wolfsburg

 

Som vi kan se när dessa lag möts enligt deras relativa Båda Lagen Gör Mål styrkor så slutade sju av åtta matcher med att båda lagen gjorde mål. Det är en avkastning på 87.5% på denna grupp av matcher. Det är ett otroligt resultat med alla mått mätt.

Strategi för Båda Lagen Gör Mål

Genom att leta efter matcher mellan lag som har en hög procentsats antingen hemma eller borta, ökar spelaren sina chanser till att vinna. Vissa spelare sätter en kombinerad tröskel för att göra deras beslut lättare. De kan till exempel bestämma sig föra en kombinerad procentsats på 140% är lika med en bra spelmöjlighet. Så om ett hemmalag har en Båda Lagen Gör Mål procentsats på 75%, måste bortalaget har en procentsats på 65% eller mer för att spelet ska övervägas. Ju högre tröskel en spelare sätter, desto större är deras möjligheter till att vinna. Men det kommer dock att finnas färre spelmöjligheter. Så snart matcherna har valts, kan spelaren bestämma sig för att spela på alla eller bara på de som erbjuder bäst spelvärde.

De bästa lagen och ligorna för spel på Båda Lagen Gör Mål

Vad som är bra med denna marknad är att spelarna inte behöver vara experter på ligan de spelar på. De bör dock fortfarande ha en bild över den grundläggande informationen såsom skador på viktiga målskyttar etc. Det innebär att spelare kan leta efter möjligheter i ligor som de vanligtvis inte tittar på.

Det kan till exempel vara så att vid starten av säsongen 2018/19, har en spelare som vanligtvis spelar på Premier League sett att de första fem matcherna för det engelska Championship-laget Aston Villa har betalat bra på Båda Lagen Gör Mål marknaden. Deras nästa match var borta mot Sheffield United vars tidigare två hemmamatcher har gett samma resultat. Båda Lagen Gör Mål spelet var tillgängligt till ett bra odds på 1.75 och säkert nog slutade nästa match 4-1 och spelet gick in.

Spelare kan använda sådan information utan att vara experter på just den ligan. Spel på Båda Lagen Gör Mål kräver mindre precison än vissa andra spel som rätt resultat eller första målskytt och spelare som gillar att bygga kombinationsspel kan fortsätta att göra det med spel på Båda Lagen Gör Mål.

Med all gratis information och statistik som är tillgänglig finns det ingen anledning till att lägga spel som enbart är baserade på magkänsla. Med ett mer matematiskt och metodiskt tillvägagångssätt kan spelare öka sina möjligheter till att gå med vinst på den roliga och spännande spelmarknaden Båda Lagen Gör Mål.

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.