Allsvenskan går in i den 13:e omgången och vi har lite överraskande Häcken som serieledare. Men kollar man på prestationerna spelmässigt är det ingen skräll då Häcken ser väldigt starka ut i både defensiven och offensiven.

I denna omgång blir det mest intressant att se hur Malmö presterar hemma mot Varberg. De åkte på en skrällförlust senast mot Sundsvall och det har blivit dags för stjärnorna i Malmö att ta sig i kragen.

Spana in våra fotboll odds på denna match.

Allsvenskan

Målvakt

I mål hittar vi än en gång Djurgårdens målvakt Jacob Widell Zetterström. Försvaret i Djurgården är ramstarkt och senast höll man nollan i stockholmsderbyt mot Hammarby. Zetterström var säker som sista utpost och han befäster sin plats som startmålvakt.

På vår hemsida hittar ni liveoddset för massor av matcher.

Försvar

Nielsen hemma mot Varberg borde resultera i en nolla men med tanke på Malmös form är det ingen garanti. Bredvid honom tar offensive Olafsson plats och även De Vries får chansen. De Vries är osäker till spel och om han inte kan spela har vi bra täckning med Hien på bänken.

Mittfält

Besara och Birmancevic är bland de bästa spelarna i Allsvenskan. De har dock inte levererat till fullo än men det är explosiva spela som kan bidra med mycket poäng. Uddenäs fortsätter att göra bra insatser match efter match och det är bara en tidsfråga innan han bidrar med mål och assist.

Till sist har vi Joel Asoro som är vår enda transfer in denna vecka. Det är en spelare man bara måste ha. Spelar central anfallare i Djurgården men är uppsatt som mittfältare i Fantasy.

Birmancevic

Anfall

I anfallet kan ma ju inte göra annat än att ha skytteligaledaren Jeremejeff. Han har nu gjort mål i åtta raka matcher, vilket ingen har gjort sedan 60-talet i Allsvenskan. Han spelar i ett Häcken som skapar massvis med chanser och det kommer komma fler mål från honom.

Isak Jansson är ännu en spelare som valts för sitt billiga pris men kan ge utdelning i ett offensivt Kalmar. Senast fick han starta och Kalmar behöver hans löpningar bakom backlinjen då man spelar med Skrabb som är en anfallare som mest möter boll.

Thelin missade förra omgången på grund av sjukdom och det återstår att se om han kommer tillbaks i spel. Är han med så finns det alltid chans för mål.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike