Nu är Allsvenskan tillbaka igen efter ett längre uppehåll. Det är en efterlängtad comeback med ligaspel istället för landslagsfotboll. Vi har fått nöja oss med en reservlagsturnering i Uefa Nations League med väldigt dåliga prestationer från Sverige.

Allsvenskan är på väg in i den andra tredjedelen av säsongen och vi har fått ganska mycket information om hur styrkeförhållandena är mellan lagen redan.

Det mesta är som det brukar vara med de förväntade topplagen i topp men vi har faktiskt en liten överraskning som serieledare. Häcken har startat magnifikt och det gör att det finns några guldkorn som kan plockas utan att behöva betala allt för mycket.

Häcken har dock en tuff match borta mot Hammarby i denna omgång som är en ren seriefinal. Spana in våra fotboll odds på denna match.

fantasy 11

Målvakt

I mål väljer vi Djurgårdens unga målvakt Jacob Widell Zetterström som står mellan burarna i Allsvenskans starkaste försvar. Zetterström har gått från klarhet till klarhet efter att han tog över startplatsen från den tänkte förstamålvakten Vasyutin.

Zetterström har varit så bra att han är ohotad etta just nu och det går nog att satsa på honom säsongen ut.

På vår hemsida hittar ni liveoddset för massor av matcher.

Försvar

I backlinjen är Hien och Nielsen självskrivna då både Malmö och Djurgården har ett fint spelschema. Samtidigt är det två av de billigare backarna som spelar i topplag och vi kan spara pengar för andra spelare i offensiven.

Wahlquist är en favoritspelare hos oss, han spelar numera mittback men har fina offensiva kvalitéer. Kan Norling få ordning på Norrköpings spel kommer Wahlquist att belönas med poäng. Olafsson har valts för sin offensiva ytterbacksroll i ett Kalmar som mestadels är bollförande.

Mittfält

Mittfältet denna vecka består av Shamoun, Besara och Birmancevic. De två sistnämnda är bland de bästa spelarna i Allsvenskan. Tyvärr har det inte lossnat riktigt för Birmancevic den här säsongen. Malmö har dock ett fint spelschema och han har potentialen att explodera.

Shamoun är ett fynd i årets fantasy och kostar endast 4,4 miljoner kr. Han får kontinuerligt med speltid och tränare Rydström har stort förtroende för honom.

Birmancevic

Anfall

I anfallet slår vi på stort med skytteligaledaren Jeremejeff. Han har haft en stor del i Häckens framgångar den här säsongen och vi tror på många fler mål. En annan som man trodde skulle vara med i skytteligatopp är Thelin. Om Malmö får igång offensiven kommer det bli en och annan balja för hans del.

Isak Jansson är ännu en spelare som valts för sitt billiga pris men kan ge utdelning i ett offensivt Kalmar.

Kaptensvalet faller på Thelin i denna omgång. Malmö möter jumbon Helsingborg och borde kunna vinna stort.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike