Nu när vi närmar oss september är det som vanligt dags för årets upplaga av US Open! Årets största tennisturnering kommer att bjuda på underhållning i flera dagar, så det är bara att bänka sig framför TVn och njuta! För att göra det extra spännande kan du spana in all vår betting och odds på tennis för de senaste US open - oddsen. Eller varför inte lite liveodds när matcherna väl har satt igång?

US Open 2019 Women's: 

Serena Williams är favorit att kamma hem turneringen trots att hon drog sig ur Rogers Cup på grund av skada och inte har spelat sen dess. Förra året förlorade hon finalen mot Naomi Osaka i en match där bråken vid sidan om planen överskuggade själva tennisen. Räkna med att Serena är revanschsugen i år!

Wimbledonvinnaren Halep har inte haft det lätt på US Open. Hon ska nu försöka skaka av sig sitt US open-spöke och hoppas kunna följa upp Wimbledonsegern med ännu en turneringsvinst, men det kan bli svårt med tanke på hennes tidigare resultat i turneringen. 

Världstvåan Ashleigh Barty var en av favoriterna till Wimbledontiteln men lyckades inte ens ta sig till kvartsfinal. Efter en sämre insats i Cincinnati kliver hon nu in i US Open där hon har radat upp dåliga resultat genom åren. Men vi vet att hon kan spela riktigt bra tennis när hon kommer upp i nivå! 

Den regerande mästaren Osaka är tippad att sluta sämre än både Halep och Barty, trots att ingen av dem har levererat i US Open. Hennes formkurva pekar uppåt, och med lite tur så kan hon definitivt nå ännu en final!

US Open 2019 Men's: 

Världsettan Djokovic har visat hysterisk form inför turneringen. Han har vunnit fem av de sex senaste grand slamsen och är favorittippad här. Vägen till semifinal ser relativt friktionsfri ut för Djokovic där det största hotet kan komma i kvartsfinalen i form av Medvedev, Fognini eller Anderson. 

Medvedev ska dock inte underskattas då han överraskande nog slog Djokovic i Cincinnati, Serbens enda turnering efter att ha vunnit den episka Wimbledonfinalen mot Federer. 

Federer, som har vunnit turneringen fem gånger tidigare under 2000-talet, har inte nått semifinal sen 2015, så det är ingen överraskning att han inte är favorittippad i år. Federer har dock sett vass ut i år så räkna inte bort honom än!

Den tredje av "the big three", Rafael Nadal, har en lättare väg till final än de andra två. Nu när han undviker Djokovic och Federer så ser det största hotet ut att komma ifrån Thiem, Zverev eller Tsitsipas. Men trots att de är extremt duktiga tennisspelare så finns det frågetecken kring deras prestationer under tidigare grand slams, så Nadal får ändå ses som favorit att ta sig till final 

 

*Credit for the main photo belongs to Adam Hunger / AP Photo*

 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content
Speltips Tennis | Speltips Wimbledon | Speltips US Open

Speltips Tennis 

Ett modernare sätt att spela på hästar

Betting på hästar

Tidernas Bästa Tennisspelare

Ranking: Bästa Tennisspelarna

Della Sport AKA Sportfånarna

Della Sport AKA Sportfånarna

Sportkalender 2021: Din guide till årets största sporthändelser!

Nästa års största sporthändelser!