Vi ger dig förutsättningarna inför VM i Japan! Spana in alla våra handboll betting för de senaste oddsen på VM. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Welcome offer

Den 30e november är det dags för damernas handbolls-VM som spelas i Kumamoto, Japan. Sverige är långt ifrån favoriter. Istället är det Frankrike, Ryssland och Norge som är klara favoriter till titeln.

Turneringen består av 4 grupper om sex lag. De tre bästa lagen i gruppen går sen vidare till huvudspelet som äger rum i december. Där går ettan och tvåan vidare till Semifinal.

Sverige spelar i grupp D och kommer möta favoriter Ryssland, Japan, Kina, Argentina och Kongo-Kinshasa. 

Ryssland är som sagt klara gruppfavoriter och favoriter till att ta hem hela turneringen, men Sverige ska ha god vinstchans mot alla andra lag i gruppen. 

Sverige förlorade genrepet mot grannen och en av guldfavoriterna Norge med 25-32 i en match där insatsen överlag var positiv men där Sverige under delar av matchen inte höll ihop. Men det finns ändå goda nyheter och det är att Bella Gulldén, som var förra årets främsta målskytt, var tillbaka och gjorde hela 4 mål för Sverige, mer än någon annan i laget. 

Sverige inleder turneringen mot Kongo-Kinshasa på lördag, och efter den positiva insatsen mot Norge så bör Sverige inte ha några problem över huvud taget mot ett av turneringens sämsta lag.

Trots att Sverige inte är bland favoriterna till guldet så kan de absolut vara med och utmana om de lyckas hålla ihop laget mot de urstarka motståndarna som finns i turneringen, och du får hela 31 gånger pengarna på att vi går och vinner hela turneringen

 

*Credit for the main photo belongs to Juan Karita / AP Photo*

About the Author
By
Bawer Calli

Ett stort fotbollsfan från Uppsala med extra mycket kärlek för spanska ligan. 

Förutom fotboll så kollar han mycket på basket och har även ett nyfunnet intresse för NFL. Kombinerar gärna resande med sportevenemang där drömresemålet är Buenos Aires och superclásicon mellan Boca Juniors och River Plate.
 

Related Content
888s guide till vilka sportevent som fortfarande är igång

Vilken sport är igång?

Inför Super Bowl

Inför Super Bowl

Tom Brady - Amerikansk fotbolls största spelare

Special: Tom Brady

Sportkalender 2020: Din guide till årets största sporthändelser!

Sportkalender 2020: Din guide till årets största sporthändelser!

Davis Cups största skrällar

Davis Cups största skrällar