Formel 1 är tillbaka igen! Efter ett kontroversiellt lopp i Kanada ska förarna ta sig an en tuff bana i Frankrike. Spana in all vår betting och odds på formel 1 för de senaste Formel1-oddsen. Eller varför inte lite liveodds när loppet väl har satt igång?

Den stora snackisen efter Kanadas Grand Prix var sättet som Sebastian Vettel förlorade på. Trots att han var snabbast så korades han inte till vinnare. Istället blev Vettels värsta konkurrent, Lewis Hamilton, tilldelad segern efter ett kontroversiellt beslut av FIA att ge Vettel ett straff på 5 sekunder efter att han hade åkt tillbaka ut på banan i ett läge som ansågs vara osäkert. 

Mercedes har sett starkast ut under kvalrundorna i Frankrike och mycket talar för att de kommer utöka sitt redan stora försprång ner till tvåan Ferrari. De har de sett lite svagare ut på sista tiden, inte minst under loppet i Kanada för två veckor sen, men med säsongen som Hamilton och Bottas har haft måste de ses som favoriter. 

Ferraris Sebastian Vettel har sett desto bättre ut på sista tiden och var som sagt snabbast i Kanada. Han kommer att vara revanschsugen som få, och med de förbättringar i aerodynamiken som ska ha gjorts inför det här loppet så det går absolut inte att räkna bort honom, trots att Mercedes dominerade kvalet.

Det känns som att förarna från toppstallen Ferrari och Mercedes är närmare varandra än någonsin, så räkna med ett spännande lopp på söndag!

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Allt om Charles Leclerc

Petter Northug

Legenden Marit Björgen

Suveräne Charlotte Kalla

Allt om Anna Haag