Nu när vi är i september är vi mitt i årets upplaga av US Open! Årets största tennisturnering bjuder på underhållning i flera dagar, så det är bara att bänka sig framför TVn och njuta! För att göra det extra spännande kan du spana in all vår betting och odds på tennis för de senaste US open - oddsen. Eller varför inte lite liveodds när matcherna väl har satt igång?

I en era där vi får njuta av tre tennisgiganter som turas om att kamma hem Grand Slam efter Grand Slam, och där alla tre har vunnit allt, så tar vi en titt på vilka storspelare som aldrig har vunnit US Open. 

888Sport

Björn Borg

Björn Borg, som ses som en av de finaste tennisspelarna genom tiderna, trivdes varken i New York eller  på US Open.  Trots att han radade upp Wimbledon - och French Open-titlar så nådde han aldrig hela vägen i US Open. Istället var det ärkerivalen McEnroe som dominerade den turneringen.

Borg var nära att kamma hem titeln 1980. Samma år hade han vunnit både Wimbledon och French Open och skulle fullborda ett av sina bästa år med US Open-titeln. Efter att ha tagit sig till final så var det i vanlig ordning McEnroe som stod på andra sidan nätet i finalen och som vanligt i US Open så räckte inte Borg till och förlorade finalen med 3-2 i set.

Evonne Goolagong Cawley

En av de främsta spelarna genom tiderna som tog sig till hela 18 Grand Slam-finaler men aldrig lyckades vinna i Flushing Meadows. Hon prenumererade på Australian Open-titlar och vann även Wimbledon och US Open, men i New York nådde hon aldrig hela vägen. Mellan 1973 och 1976 så förlorade hon fyra raka finaler, och ställde sen bara upp en enda gång till där hon blev utslagen i kvartsfinalen. 

Michael Chang

Med en grand slam titel i bagaget, French Open 1989, och flertalet segrar i ATP Masters, så var Michael Chang en av de mest framgångsrika spelarna i sin generation. 1992 tog han sig till semifinal och ställdes mot en av våra svenska storspelare Stefan Edberg. Efter en maratonmatch slog Stefan ut Chang och vann sen hela turneringen. 1996 nådde han hela vägen till final, men den gången var det den tidens kanske bästa spelare Pete Sampras som stod för motståndet och han gjorde processen kort med Chang och vann matchen med 3-0 i set. 

 

*Credit for the main photo belongs to Robert Dear / AP Photo*

 

About the Author
By
Bawer Calli

Ett stort fotbollsfan från Uppsala med extra mycket kärlek för spanska ligan. 

Förutom fotboll så kollar han mycket på basket och har även ett nyfunnet intresse för NFL. Kombinerar gärna resande med sportevenemang där drömresemålet är Buenos Aires och superclásicon mellan Boca Juniors och River Plate.
 

Related Content
Ett modernare sätt att spela på hästar

Betting på hästar

888s guide till vilka sportevent som fortfarande är igång

Vilken sport är igång?

Inför Super Bowl

Inför Super Bowl

Tom Brady - Amerikansk fotbolls största spelare

Special: Tom Brady

Sportkalender 2020: Din guide till årets största sporthändelser!

Sportkalender 2020: Din guide till årets största sporthändelser!