Premier League startar igen med en saftig match direkt mellan fjolårets ligavinnare Manchester City och uppstickarna West Ham.

Matchen spelas på söndagen och det är avspark 17.30 på London Stadium.

Spana in våra fotboll odds.

Det är två lag som gjort stora anfallsvärvningar i sommar. West Ham värvade den italienske landslagsmannen Gianluca Scamacca från Sassuolo. Man City har värvat den betydligt mer omskrivne Erling Haaland.

West Ham följde upp med en sjundeplats förra året efter succen säsongen innan med en sjätteplats. Det är ett stabilt lag Moyes har skapat och nu är frågan om man kan bibehålla sin position i toppen då det är många andra lag som satsat stora pengar under sommaren.

Det viktigaste för West Ham har ändå varit att man har lyckats behålla sin två bästa spelare i Rice och Bowen. Med dem i laget så har man en stabil grund att stå på.

West Hams stora svaghet ligger i mittförsvaret där spelare som Zouma, Diop och Dawson inte håller. Ogbonna är bra men är på väg tillbaka efter en svår skada. Därför var det viktigt att West Ham värvade Nayef Aguerd från Rennes under sommaren.

Tyvärr gick han och skadade sig under försäsongen och West Ham måste förlita sig på sina sämre mittbackar under säsongsupptakten.

På vår hemsida hittar ni liveoddset på massor av matcher.

Scamacca

Manchester City går in till den här säsongen som en av favoriterna till att ta hem ligatiteln som vanligt. Om Pep lyckas inkorporera Haaland i Citys spel kommer man nå en ännu högre dimension.

Man har tappat Fernandinhos erfarenhet och ledaregenskaper men man har fått in en perfekt ersättare i Kalvin Phillips på innermittfältet.

Man City har ett komplett lag med alla typer av spelare men en utvilad De Bruyne kommer att vara nyckelspelaren som gör det lilla extra.

Senast de här lagen möttes så slutade matchen 2-2 i en väldigt underhållande match. Det kan bli målglatt här också då det kommer finnas väldigt mycket offensiv kvalite på banan.

KdB

Manchester City är strået vassare och den försvagade backlinjen i West Ham lär sättas på prov. Vi tror att Man City målar i båda halvlekarna.

Troliga startuppställningar

West Ham: Areola; Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell; Rice, Soucek, Fornals, Bowen; Antonio, Scamacca.

Man City: Ederson; Walker, Dias, Ake, Cancelo; Rodri, De Bruyne, Silva; Mahrez, Foden, Haaland.

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*