Totalsportek är mer än en vanlig streamingsida. Tillskillnad från exempelvis Rojadirecta som vi skrev om tidigare, så är Totalsportek en sida som innehåller mycket mer än bara streaminglänkar. Sidan har även en blog som publicerar artiklar om allt från Formel 1 till fotboll. 

Innehållsförteckning

Vad är Totalsportek

Sporter på Totalsportek

Totalsportek Streaming

Alternativ till Totalsportek

 

Vad är Totalsportek

Totalsportek är som tidigare nämnt inte bara en streamingsida utan de har även en blogg som publicerar olika typer av artiklar.

Artiklarna skrivs om flera olika sporter och enligt dem själva skriver de artiklar som berör finansiering och pengar i de olika sporterna.

Det ska vara allt från artiklar om hur en turnering lyckas generera pengar och hur dem pengarna distribueras bland alla intressenter och även artiklar om hur professionella sportkontrakt är strukturerade och vilka företag som sponsrar mest.

Hur väl detta stämmer låter jag vara osagt, men jag kan iallafall konstatera att de har både artiklar och länkar till olika sportevenemang.

 

Sporter på Totalsportek

Totalsportek är tillskillnad från andra sidor väldigt breda i sitt utbud. Sidan har länkar till evenemang inom Tennis, Rugby, Amerikansk fotboll, Cricket, Fotboll och massa annat.

Det är även om dessa sporter som majoriteten av deras artiklar skrivs om. 

Om du gillar fotboll och vill spela på intressanta matcher med bra odds kan du spana in 888sports odds fotboll

Totalsportek Streaming

Som vi pratat om i andra inlägg så är den nuvarande situationen med olika abbonemang för olika sporter och turneringar ganska så ohållbar. Om en person vill följa ett flertal sporter och olika sportevenemang måste personen hosta upp flera tusenlappar i månaden.

Det gör att fler och fler vänder sig till piratsidor för att kunna följa det de är intresserade av. 

Totalsportek funkar som de flesta andra sidor, att de på hemsidan publicerar ett antal olika länkar till de olika evenemangen. 

Det som skilljer åt är att Totalsportek även länkar till klipp med höjdpunkter.

 

Alternativ till Totalsportek

Totalsportek är bara en av flera hundra olika streamingsidor (potentiellt flera tusen) som publicerar länkar till olika sportevenemang. Gillar du inte Totalsportek kan helt enkelt bara gå till en annan distributör.

Den största sidan på marknaden är Rojadirecta  men du kan även hitta sidor som Hesgoal som förutom de största matcherna i fotboll även publicerar länkar till den skotska ligan samt sporter från USA som Nascar och MLS.

Om du vill spela live så kan vi berätta att 888sport erbjuder live odds fotboll

 

 *Credit for the main photo belongs to Jon Super / AP Photo*

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.