Hesgoal är nog inte lika känd som Rojadirecta som vi skrev om i en annan artikel som du hittar här. Men sidan är ändå en av mest populära sidorna i Sverige. Rojadirecta vänder sig ursprungligen till en spansktalande befolkning men Hesgoal verkar rikta sig mer mot den engelsktalande, vilket kan förklara populariteten i Sverige.  

Vidare så har hesgoal väldigt mycket sportevenemang kopplat till den amerikanska marknaden som MLS och Nascar. 

Som nämnt tidigare, så går det att se hesgoal helt gratis, hur då kanske du undrar. Jo, det är nämligen så att deras verksamhet inte är laglig och de officiella tv-bolagen som innehar licenserna försöker kontinuerligt stänga ner sidorna men dessa typer av streamingsidor lyckas ändå hålla sig kvar på något sätt. 

I denna artikel tar vi upp lite generell information om hesgoal.

Innehållsförteckning

Hesgoal användare

Hesgoal streaming

Hesgoal fotboll

Hesgoal app

 

Hesgoal användare

Hesgoal är en sida som tillhandahåller allt från nyheter om sporter till livestreaming länkar där du kan kolla på evenemangen. Då sidan endast publicerar nyheter och länkar gällande sport så är det sportintresserade som är den primära gruppen användare. 

Hemsidan lockar väldigt många användare och det kan vara allt från användare som följer sporten religiöst till den mer casual användaren. Det de båda har gemensamt är att de inte vill/kan betala de höga summorna som krävs för att se matcherna på ett lagligt sett.

1

Hesgoal streaming

Fotbollen och sport generellt har förändrats både när det kommer till sporten i sig men även hur det konsumeras. Tidigare när det endast fanns ett par kanaler så var det en eller två kanaler som hade alla rättigheter till de olika ligorna eller sporterna. Nu är det oerhört diversifierat.

Vill du kolla på Allsvenskan behöver du ett abbonemang på en hemsida, för Premier league en annan och för La Liga en annan. Så det blir lätt vädligt dyrt för slutkonsumenten. Så för många blir det enda alternativet att gå in på dessa hemsidor för att se sin älskade sport. 

Sidorna är som sagt gratis men vissa hemsidor kräver att du registrerar dig och vissa inte. När du väl kommer in på sidan så kommer du troligen stöta på en massa reklam och behöva klicka igenom en hel del länkar innan du hittar en som funkar. 

Oavsett om du kollar på de lagliga sidorna eller på hesgoal så erbjuder 888sport livebetting med väldigt bra liveodds.

 

Hesgoal fotboll

2

Hesgoal har två huvudsakliga spår som de har livestreaminglänkar till. Det är fotboll och racing. 

Fotbollen som erbjuds kommer från alla världens hörn. Som tidigare nämnt så finns det en del amerikanska sporter, men även streaming från mindre kända ligor som den Skotska Premier League.

Det är nämligen så att matcher från Skottland är de mest streamade på sidan. Mer specifikt är det storklubbarna Celtic och Rangers som drar mest tittare när de spelar sina matcher.

Vill du spela på Rangers eller på andra matcher kan du spana in oddset fotboll.

Hesgoal app

Hesgoal är likt dem andra sidorna en sida som endast funkar på browsern. Det finns några appar som utvecklats av vissa användare för att förbättra upplevelsen men flera av de är funkar inte. 

Som vanligt för dessa typer av piratsidor så brukar de bli nedstängda med jämna mellanrum. Men efter några dagars nedstänging så brukar de ofta komma tillbaka med en ny ändelse på URLn. Det vill säga från exempelvis .com till .in och liknande. 

När det streams från dessa typer av sidor så brukar det även vara en viss fördröjning i sändingen och genomsnittstiden användare brukar spendera är ca 6 minuter så det säger nog en del om kvaliteten på streamingen.

 

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

FÖRST PUBLICERAD: 25:e April 2021

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.