Champions League är igång igen och det är en supermatch direkt mellan Napoli och Liverpool.

Matchen spelas på onsdagen och det är avspark 21.00 på Diego Armando Maradona.

Spana in våra fotboll odds.

Napoli har haft en sommar med mycket ruljans på spelare. De har tappat tongivande spelare som Fabian Ruiz och fanbärare som Koulibaly, Insigne och Mertens.

Det är många nya namn i truppen och vi får se hur snabbt Spalletti kan få ordning på laget. En värvning som många inte kände igen tidigare är georgiern Kvaratskhelia.

Han värvades som ersättare för Insigne och han har gjort succé direkt. Hans insatser gjorde att han blev framröstad till Serie A bästa spelare under augusti.

I den senaste matchen var det han som avgjorde borta mot Lazio och Napolifansen har börjat kalla honom för Kvaradona. Det lär inte minska pressen på honom.

Kvaradona

Liverpool har haft en tuff säsongsinledning med krampaktigt spel. De har redan hamnat en bra bit efter Man City i kampen om ligatiteln.

I helgen spelade man 0-0 mot Everton i derbyt och Liverpool har svårt att bryta ner lågt stående motståndare. Saknaden av skadade Thiago och Keita har gjort att problemen varit ännu synligare.

Det gjorde att Klopp valde att panikvärva Arthur från Juventus frysbox. Det återstår att se hur en underpresterande Arthur ska får Liverpool att klicka igen.

Liverpool har spelare av absoluta världsklass och en spelare som Salah kan få lite större ytor i Champions League. Så detta kan bli en perfekt match för Salah att få igång säsongen.

På vår hemsida hittar ni oddset på massor av matcher.

Napoli och Liverpool har faktiskt mötts ganska många gånger dem senaste åren. De hamnade i samma grupp både 2018 och 2019.

2018 blev det en 1-0 seger var och och 2019 vann Napoli med 2-0 i den ena matchen och det blev oavgjort i den andra.

Det lär handla om de här två lagen när det gäller gruppvinst men de ska nog inte underskatta Ajax som också ingår i gruppen.

Det här lär bli en väldigt tajt match i ett kokande Neapel.

Troliga startuppställningar

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Kim Min-jae, Mario Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia 

Liverpool: Alisson, Trent Alexander Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson, Fabinho, Milner, Henderson, Salah, Firmino, Diaz

 

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos* 

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.