Premier League går in i den tredje omgången och det är en klassisk match mellan Manchester United och Liverpool.

Matchen spelas på söndagen och det är avspark 17.30 på Old Trafford.

Spana in våra fotboll odds.

Det har inte varit någon underbar säsongsstart för något utav dem här två lagen. Men läget i Manchester United är väldigt mycket sämre än i Liverpool då Man U förlorat två raka marcher.

I somras hämtade Man U in Erik ten Haag som tränare men redan efter två matchers spel har det börjat snackas om sparken för honom.

Det är mycket som inte stämmer i Man U och fansen har länge velat bil av med ägarna Glazers. Men problemen i Man U kommer nog inte försvinna bara för att de amerikanska ägarna lämnar utan det finns djupt inrotade problem i klubben.

Man U startade säsongen med en 2-1 förlust hemma på Old Trafford. Det var en besvikelse men inget jämfört med 4-0 förlusten mot Brentford i andra omgången. Nu ställs man mot ett hungrigt Liverpool och det mesta lutar åt att man har noll poäng efter tre matchers spel.

Manchester United är desperata och man behöver få in nya spelare. Men i det här läget av transferfönstret kommer det bli svårt att göra några kap. Det bästa är nog att dem sparar pengar till vinterfönstret.

Liverpool har också inlett säsongen hackigt med två raka oavgjorda matcher. Det är väl främst att det var två matcher man var tvungna att vinna och nu är man redan fyra poäng efter Man City.

På vår hemsida hittar ni bet på massor av matcher.

Ronaldo

Saknaden av Mane har visat sig vara stor här i början av säsongen och hans genombrottsstyrka lyser med sin frånvaro. Unge ersättaren Nunez visade upp sin oerfarenhet i förra matchen då han drog på sig ett direkt rött kort efter att ha skallat Andersen.

Men det här är bara några felsteg i Liverpools säsong. Det finns inte samma frågetecken kring klubben som det gör runt Manchester United.

Liverpool kommer komma igång förr eller senare då dem har en fungerande spelstil. Det mesta lutar åt att de kör över Man U. Förra årets matcher slutade med 5-0 och 4-0 till Liverpool.

Det är ett stort glapp mellan klubbarna och vi tror att Liverpool vinner samt håller nollan

Troliga startuppställningar

Man U: De Gea, Dalot, Maguire, Lindelof, Malacia, Fred, McTominay, Fernandes, Sancho, Rashford, Ronaldo 

Liverpool: Alisson, Trent Alexander Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson, Fabinho, Keita, Henderson, Salah, Firmino, Diaz

 

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos* 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike