Vi ger dig topplagens förutsättningar inför SHLs första omgång! Spana in all vår betting och odds på hockey för de senaste oddsen på SHL. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

888Sport

Fjolårsmästarna Frölunda är återigen favoriter till att kamma hem titeln till fem gånger pengarna. Efter både ett SM-guld och ett guld i CHL så tuffar maskinen på in i nästa SHL-säsong. Med flera spännande nyförvärv i truppen så kommer Frölunda definitivt att vara med och utmana i år igen. 

Förra årets tvåa Djurgården tippas få det lite svårare i år av experterna. Du får 8 gånger pengarna på att de tar hem guldet, men det betyder inte att det är ett svagt lag. DIF har nu alla möjligheter till att bygga ett lag för toppskiktet och det är få platser i truppen som är tveksamma efter fjolårssäsongens succé, så de kommer vara med och slåss om guldet långt in på säsongen!

Luleå hockey är återigen en guldfavorit och kan spelas till sex gånger pengarna. Efter en vrålstark fjolårssäsong så fick de till slut se sig besegrade av Frölunda i semifinalen med 4-1 i matcher. Frölunda är Sveriges vassaste lag för tillfället, så det är ingen skam. I år är de dock ute efter revansch. 

Det är svårt att prata om svensk hockey utan att prata om Färjestad. De förväntas återigen gå långt och i den första omgången väntar Örebro, som borde ses som en passande första match. Spelaromsättningen i truppen har dock bidragit till att många ställer sig frågande till var de har laget. 

About the Author
By
Bawer Calli

Ett stort fotbollsfan från Uppsala med extra mycket kärlek för spanska ligan. 

Förutom fotboll så kollar han mycket på basket och har även ett nyfunnet intresse för NFL. Kombinerar gärna resande med sportevenemang där drömresemålet är Buenos Aires och superclásicon mellan Boca Juniors och River Plate.
 

Related Content
SHL betting tips för Sveriges bästa hockeyliga 

SHL betting tips

Sveriges främsta hockeyspelare

Sveriges främsta hockeyspelare

Vancouver Canucks: Laget som aldrig vinner Stanley Cup

Canucks förbannelse

Final i Stanley Cup!

Final i Stanley Cup!

Semifinaler i Stanley Cup

Semifinaler i Stanley Cup