Det är stormatch i Champions League när storklubbarna Inter och Barcelona möter varandra. 

Matchen spelas på tisdag kl 21.00 på Stadio Giuseppe Meazza. 

Dödens grupp i Champions League bjuder på ännu en toppmatch. Barcelona och Inter har båda tagit en seger var på dem två första matcherna.

Båda lagen förlorade mot Bayern München med 2-0 men det var på väsentligt olika sätt. Barca var det bättre laget på bortaplan men satte inte sina chanser.

Inter blev utspelade av Bayern på hemmaplan och 2-0 var i under kant. Det gör att Barca är stora favoriter i denna match trots att man spelar på bortaplan.

Inter och Barca kommer möta varandra två gånger på raken nu och de här matcherna kommer att avgöra vilket lag som tar sig vidare från gruppen. 

Spana in oddset på 888sport!

Inter har stora skadeproblem och under landslagsuppehållet fick man ännu ett stort avbräck. Mittfältsmotorn Brozovic skadade sig och blir borta runt en månad.

Under sommarfönstret värvade Inter Asllani från Empoli som Brozovic-reserv och nu kommer han behöva vikariera i en väldigt viktig period av säsongen.

Inter har haft en tuff säsongsstart och resultaten i ligan har inte varit imponerande. Tränare Inzaghis val av byten under matcher har kritiserats och hans position blir allt osäkrare.

Desto bättre ser det ut i Barca som verkligen fått igång spelet igen under Xavi. Man är väldigt beroende utav Lewandowskis mål men det hade nog de flesta lag varit.

Även Barca åkte på ett par jobbiga skador under uppehållet då man blev av med mittbackarna Kounde och Araujo en tid framöver.

Det gör att Lukakus frånvaro kommit lägligt för Barca som kommer ha en nykomponerad backlinje.

Raphinha

Det här lär ändå bli en jämn match då Inter kommer spela framför 80000 fanatiska hemmafans. Barca har visat upp en fin offensiv i år och Inter har darrat defensivt. Samtidigt spelar Inter på hemmaplan så de kommer inte bara sitta tillbaka och försvara. 

Så det säkraste kortet är nog att spela på antal mål.

888sport erbjuder massvis med liveodds

Troliga startuppställningar

Inter: 
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Asllani, Gagliardini, Gosens; Martinez, Dzeko

Barcelona: 
Ter Stegen; Sergi Roberto, Christensen, E Garcia, Balde; Gavi, Busquets, Pedri; Raphinha, Lewandowski, Dembele

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike