Två av turneringens förhandsfavoriter, USA och Holland, ställs mot varandra i VM-final! USA går in som storfavorit, trots att Holland har gjort en stark turnering och vann EM för två år sen. Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste finaloddsen. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matchen?

USA har VMs starkaste trupp och var befogade förhandsfavoriter inför turneringen. De vann sin grupp utan några som helst problem där de bland annat slog Sverige med 2-0. I slutspelet vann de tre raka matcher med 2-1. Först mot Spanien, sen mot Frankrike och till slut mot England i en kaosartad semifinal. Siffrorna kanske inte imponerar men laget är en vinstmaskin och gör precis vad som krävs för att ta sig till final.

Holland vann EM för två år sen och har fortsatt sin framgångssaga genom att ta sig till VM-final. Vägen till final inte varit enkel för holländarna. I åttondelsfinalen ställdes de mot Japan som förlorade VM-finalen 2015 mot USA. Holland visade dock ingen respekt och tog segern med 2-1. 

I kvartsfinalen ställdes det mot Italien där de enkelt vann med 2-0 innan de ställdes mot Sverige i semifinalen. Det bollskickliga Holland hade stora problem mot ett aggressivt och välorganiserat Sverige. Det såg länge ut som att Sverige skulle kunna slå ut Holland och de hade till och med ett skott i stolpen, men matchen slutade 0-0 och gick till förlängning. Där dominerade Holland och kunde till slut ta sig till final efter att ha vunnit mede 1-0. 

USA är storfavoriter inför finalen, men Holland bör inte räknas ut då det är ett bollskicklig lag med tillräckligt mycket individuell kvalitet i truppen för att kunna skrälla! 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike