Semifinalerna i Nations League är här där Europas fyra vassaste lag ska försöka kamma hem historiens första Nations League-titel. Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste Nations League-oddsen. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Portugal - Schweiz

Portugal tar emot Schweiz i den första semifinalen i Porto. Det här är två lag som känner varandra väl som ställdes mot varandra i VM-kvalet för två år sen, där lagen plockade varsin seger. Portugal är ett lag som är vana vid att befinna sig i slutspel i internationella turneringar medan Schweiz är lite av en ny stjärna på fotbollshimlen. 

Portugals trupp är i vanlig ordning fylld med stjärnor och leds av ingen mindre än Cristiano Ronaldo. Dock har Portugal haft det svårt att få det offensiva spelet att lossna vid flertalet tillfällen, och laget har fått luta sig mot en stark defensiv i tuffa matcher. 

Schweiz har en bred trupp och har flera spelare som spelar i Europas toppklubbar, men framförallt är det ett svårslaget, välorganiserat lag som sällan viker ner sig. En mix av ung entusiasm och erfarenhet är vad som gör Schweiz så svårslaget. I gruppspelets sista match så lyckades de vända ett tvåmålsunderläge mot självaste Belgien till seger med 5-2, så räkna med att det här kan bli en väldigt jämn tillställning!

Holland - England

Ett uträknat Holland lyckades knipa segern i sin grupp framför både Tyskland och världsmästarna Frankrike. Detta Holland som missade VM 2018 och befinner sig mitt i en generationsväxling slog verkligen underifrån i gruppspelet där många trodde att Frankrike skulle jogga hem förstaplatsen framför ett krisande Tyskland och ett ungt Holland. Holländarna ville dock annat, och efter Ajaxs bragd i Champions League finns det ännu större anledning att frukta detta hungriga Holland.

England ser bättre och bättre ut för varje match som går. Ett landslag som alltid har varit fullt av stjärnor men oförmöget att prestera har under Southgates ledning lyckas hitta ett recept som verkar fungera även mot de bästa lagen.

I VM ställde England upp med en ung och oerfaren trupp och överraskade hela världen genom att ta sig hela vägen till semifinal där de föll mot Kroatien i förlängning. Nu har laget fått mogna ännu mer och det finns inte mycket som kan sätta stopp för Sterling, Kane & Co när de är på spelhumör. Vi kommer definitivt få se en fartfylld semifinal.

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike