Några av Europas största talanger ska visa upp sina färdigheter på europamästerskapet i Italien. Räkna med att få se bra fotboll från några av framtidens största fotbollsstjärnor! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste kvaloddsen. Eller varför inte vänta till matchstart och placera några liveodds?

Trots att Sverige inte lyckades kvala in till turneringen är det här fortfarande ett mästerskap som är värt att punktmarkera. Spanien, Italien och England åker till turneringen med lag fulla av spelare som redan spelar i La Liga, Serie A och Premier League. 

Turneringens kanske klart mest lysande stjärna är Serbiens Luka Jovic som gjorde 17 mål i Bundesliga och 10 mål i Europa League under säsongen. Hans prestationer fick Real Madrid att hosta upp runt 700 miljoner kronor. Det återstår att se om han kan axla den tunga press som vilar på hans axlar. 

Italien har ett lag som är mer spännande än det har varit på flera år. Laget leds utav landets största talang, Juventusanfallaren Moise Keane, som i år har tagit ännu ett kliv mot vad som ser ut att vara en väldigt ljus framtid. Bakom sig har han två av italiens andra stora snackisar, mittfältarna Zaniolo och Tonali som båda kommer från strålande säsonger i sina klubblag. 

Italien har dock en mardrömsmotståndare i gruppen - Ett talangfullt Spansk landslag. Spanien är känt som världens kanske starkaste talangfabrik och har genom åren tagit fram några av de bästa spelarna vi någonsin har sett. Turneringens spanska landslag är inte lika välkänt som tidigare år men U21-EMs bästa spelare 2017 Daniel Ceballos finns återigen med i laget och med honom på plan är Spanien definitivt en guldfavorit.

Englands landslag återfinns också bland guldfavoriterna och har i år ett lag fullt av spännande spelare från Premier League. Två spelare att hålla ögonen på är Leicesters James Maddison och Manchester Citys Phil Foden. De har båda gjort starka säsonger i sina klubblag och kommer ha världens ögon på sig när de ska försöka bära England fram till guldet. 

Vi har en turnering full med talangfulla spelare och anfallsglada lag att se fram emot! Frågan är om favoriterna pallar trycket eller om vi kommer få se någon uppstickare som går hela vägen. 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike