Vi ger dig förutsättningarna inför toppmötet i Serie A! Spana in all vår fotbollsbetting för de senaste oddsen på Serie A. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Milan ska försöka göra det omöjliga och vända sin dåliga form borta mot serieledarna Juventus.

Milan har haft en minst sagt tuff säsongsinledning. Med en klubbledning som mest verkar vara förvirrad och inte ha någon värvningsstrategi över huvud taget och ny tränare så skulle klubben vara med och utmana om CL-platserna i år. 

Spola fram tiden några månader och vi har nu ännu en ny tränare i Milan, Stefano Pioli, och det har inte sett bättre ut under hans första matcher på tränarbänken. 

Förra matchen förlorade Milan på hemmaplan mot Lazio, och förutom ett par spelare så är det inte många i Milan som ser ut att tycka om att spela fotboll längre. Pioli har ett jättejobb framför sig och måste lyckas vänd trenden för att få ha kvar sitt jobb. Det finns dock några ljusglimtar i truppen - framförallt Krzysztof Piatek som värvades förra vintern från Genoa. En naturlig målskytt som behöver bättre leverans för att kunna leva upp till sin fulla potential, men med honom längst fram så finns det fortfarande chans för Milan att vända på skutan.

Juventus ser ut att gå som tåget i år igen, men vissa av segrarna har suttit riktigt långt inne. Mot Genoa så spelade Juve länge mot 10 spelare, och ändå krävdes det en straff på tilläggstid för att den gamla damen skulle kamma hem alla tre poäng. 

Truppen är tveklöst bäst i Serie A, och när Sarris offensiva taktik fungerar väl så ser laget ut att vara hur bra som helst. Dock är defensiven inte lika bra som vi är vana vid att se. Både tack vare en mer offensiv spelidé och individuell kvalitet som är sämre än vad vi är vana vid att se i Juventus. 

Även om laget ser sårbara ut bakåt så är Juventus en maskin som tuffar på för tre poäng, omgång efter omgång, och om Milan ska sätta stopp för det så krävs det en otrolig insats från de rödsvarta. Men det är å andra sidan perfekt slagläge för dem att resa till Turin helt utan press, och man vet aldrig när skrällen kommer!

 

*Credit for the main photo belongs to Luca Bruno / AP Photo*

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.