Vi ger dig förutsättningarna inför Champions Leagues fjärde omgång! Spana in all vår fotbollsbetting för de senaste oddsen på Premier League. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Liverpool tar emot Manchester City i en match som kan bli avgörande för titeln.

Liverpool har som bekant börjat säsongen urstarkt med 31 poäng av 33 möjliga och det ser ut som att laget inte kan förlora, oavsett hur spelet ser ut. I helgen låg de under mot Aston Villa fram till den Robertson kvitterade i den 87e minuten och Mané satte dit vinstmålet i 94e minuten. 

Men spelet har inte alltid sett fläckfritt ut, och laget har varit illa ute i flertalet matcher men på något sätt lyckats trolla fram segermål. Framförallt är det försvaret som inte har sett lika starkt ut som förra säsongen, och mot ett så skickligt motstånd som Manchester City får man se upp. 

Liverpool är dock kända för att höja sig i stora matcher, och spelbolagen verkar ha dem som underdog trots att de har hemmaplan. Du får hela 2.70 på att Liverpool drar det längsta strået.

Manchester City har inte alltid sett ut som den dominanta maskinen som man var förra säsongen. Höjden är kvar, och när de är på humör kan de spela ut vilket lag som helst. Men de ser ofta ut att tappa gnistan och har haft det tufft i matcher mot mycket svagare motstånd i år. 

Senast i helgen så låg de länge under mot bottenlaget Southampton innan de lyckades vända och vinna. Men det är inte bara mot Southampton som man varit illa ute. Mot Wolverhampton åkte man på en oväntad förlust på hemmaplan, och mot nykomlingen Norwich åkte man på en tung, oväntad smäll.

En spelar som har tagit ännu ett kliv i sin utveckling är Raheem Sterling. När spelet hackar så är det ofta han som bryter dödläget med sina löpningar och gör det där öppnande målet. Du får 7 gånger pengarna på att han öppnar målskyttet på söndag igen!

Den här matchen har direkt påverkan på hur titelstriden kommer se ut, och om Liverpool lyckas ta alla tre poäng öppnar de upp ett försprång på 9 poäng ner till City vilket är ett jättekliv mot titeln 

 

*Credit for the main photo belongs to Dave Thompson / AP Photo*

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.