Vi ger dig förutsättningarna inför stormötet i Premier League! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste oddsen på Premier League. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matchen?

Redan i den fjärde omgången av Premier League är det dags för säsongens första Londonderby när Arsenal tar emot Tottenham på Emirates. 

Tottenham har haft en tuff start på säsongen med fyra inkasserade poäng på tre matcher. Efter att ha vänt och vunnit mot Aston Villa och på något sätt fått med sig en poäng mot ett dominant Manchester City så åkte man på en riktig plump förra veckan när man förlorade hemma mot Newcastle. 

Bollinnehavet var stort men Spurs hittade knappt till några målchanser och gav istället bort ett mål till Newcastle. Eriksen var återigen bänkad mot Newcastle och effekten av det var extremt tydlig. Tottenham lyckades inte bryta igenom och utan danskens passningsspel så blir de endimensionella. Frågan är om han får starta mot Arsenal?

Arsenal har kommit ner på jorden lite efter en strålande start på säsongen. Efter att ha tagit två segrar av två möjliga så läxades de upp av Liverpool förra veckan. Som vanligt var det försvaret som inte höll, men å andra sidan är det inte många försvar som håller mot Liverpool.

Trots förlusten så gjorde Arsenal en bra match och nyförvärvet Pépé såg riktigt bra ut. Pépé, Aubameyang och Lacazette har sett bra ut alla tre och det känns bara som en tidsfråga innan vi får se trion spela ihop. Med Ceballos strax bakom ser Arsenals offensiv riktigt spännande ut, och får dem till samspelet så kommer Arsenal definitivt vara med och utmana om en av de fyra CL-platserna i år.

Londonderbyn är alltid svårtippade och det är inte lättare den här säsongen. Två lag som vill studsa tillbaka efter förluster förra helgen och som kommer ge allt för att knäppa ärkerivalen på näsan. Räkna med underhållning!

*Credit for the main photo belongs to Alberto Saiz / AP Photo*