Vi ger dig förutsättningarna inför stormötet i Premier League! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste oddsen på Premier League. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matchen?

Liverpool har börjat den här säsongen precis som den förra slutade. De ångar på i ligan och har vunnit alla sina fem matcher och gjort 15 mål på vägen. Laget har skakat av sig alla frågetecken som uppstod kring försvaret när målvakt Alison skadade sig och ersattes av den skakiga Adrian och är tillbaka i toppform.

Längst fram hittar vi kontinentens mes dödliga trio i form av Mané, Salah och Roberto Firmino som fortsätter att ösa in mål och assist alla tre. Det finns få lag i världen som kan hålla tätt mot det motståndet. Chelsea kommer att få det tufft.

Chelsea har börjat säsongen skakigt, men det var ingen som förväntade sig något annat under nya tränare Frank Lampard. Det finns brister i truppen som gör att laget kommer ha det tufft i perioder under säsongen, men i det stora hela är det ändå en fin trupp som kan vara med och utmana om en Champions League-plats. 

Trots att spelet har blandat och gett så finns det mycket att vara positiv för efter fem matcher. Lampard har gett chansen till många unga talanger som har visar framfötterna. Tammy Abraham har verkligen levererat och toppar skytteligan med sina 7 mål och unge Mason Mount har visat att han är ett namn för framtiden med sin fina blick och näsa för mål. Trots att de inte är färdiga storspelare ännu så är det spelare som klubben bör ta hand om.

Lagen möttes i början av säsongen i UEFA super cup som spelades i Istanbul. Bara några dagar innan mötet så hade Chelsea förlorat med hela 4-0 mot Manchester United i PL-premiären, och det luktade verkligen kross. 

Chelsea överraskade dock alla och pushade Liverpool hela vägen till straffläggning där Liverpool drog det längsta strået. Chelsea ska ändå vara väldigt nöjda över att de lyckades återhämta sig mentalt efter storförlusten och stå för den insatsen.

Det finns inget som säger att Chelsea inte kan störa Liverpool igen, men det är omöjligt att inte se Liverpool som favoriter. 

 

*Credit for the main photo belongs to Rui Vieira / AP Photo*

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.