Chelsea möter Manchester United i en match som kan bli direkt avgörande i striden om CL-platserna. Det förutspås blir en väldigt underhållande match, så kolla in all vår fotbollsbetting online för att se om du hittar något odds som passar dig!

Chelsea rivstartade säsongen under nya tränaren Sarri och det var många som hoppades att laget skulle vara med och utmana om titeln. Några månader in i säsongen så fick fansen skruva ner sina förväntningar och hoppas på att laget skulle ta en av 4 Champions League-platser. 

Chelsea började verkligen hacka efter sin fina start och har blandat och gett. Plattmatcher blandas med fantastiska prestationer. Säsongens enda konstanta ljusglimt har varit Eden Hazards form som gör sin kanske bästa säsong i Premier League. Med honom på planen kommer United aldrig kunna slappna av. Han kan slå till när som helst. Tror du att Eden nätar i matchen erbjuder vår onlinebetting odds på alla spelare som målskyttar.

United började sin säsong uselt under Jose Mourinho. Poängen inkasserades inte och spelet såg trögt och tråkigt ut. Spelarna verkade omotiverade och Mourinho var mest grinig. Till slut fick han sparken och klubben tog in Solskjaer som ersättare och laget började flyga igen. 

United radade upp segrar till en början och det var mycket som talade för att de kanske skulle lyckas vända säsongen och knipa en CL-plats. Verkligheten har dock hunnit ikapp United och segrarna är inte lika frekventa. 

Krisen i United är ett faktum efter att knappt ha vunnit de senaste månaderna. I veckan besegrades man på hemmaplan av Manchester City, och innan det fick man stryk med 4-0 mot Everton. Det har blivit smärtsamt tydligt att det finns brister både i truppen som helhet men framförallt i försvarsspelet, något som Eden Hazard och Chelsea hoppas kunna utnyttja på söndag. 

Det är två lag som man inte riktigt vet vart man har som gör upp om den sista CL-platsen på söndag. Det kan definitivt vara värt att avvakta och spela livebetting då det är svårt att utse någon klar favorit.

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.