Det är ännu en stormatch i Nations League. England ställs mot Italien i detta reprismöte från EM finalen förra sommaren.

Italien var det bättre laget i den matchen men det krävdes ett straffavgörande innan dem lyckades vinna. Ska England kunna ta en liten revansch i denna match.

Besök vår hemsida för live oddset på massor av sporter och matcher.

Det är dock tråkigt att denna match spelas bakom stängda dörrar på Molineux som är Wolverhamptons arena. Detta för att England avtjänar ett straff efter oroligheterna i samband med EM-finalen på Wembley.

Englands Nations League-kampanj började med två bortamatcher och de lyckades bara plocka en poäng efter en 1-0-förlust i Ungern följdes upp av oavgjort 1-1 mot Tyskland.

Även matchen mot Tyskland var på väg mot en förlust men Kane räddade en poäng efter ett sent straffmål. Det var Kanes 50:e mål i landslagströjan och han är endast tre ifrån Rooney som är den bäste engelske målskytten någonsin. Räkna med att han kommer jaga det rekordet framöver.

Men Kane får troligen starta på bänken i denna match då han spelat 90 minuter i båda dem första matcherna. Ersättaren kan bli Tammy Abraham som haft en fin säsong i Roma. Kolla in denna länk för mer fotboll odds.

Italien

Italien har börjat gruppspelet lite bättre än England. Även dem spelade oavgjort mot Tyskland innan det blev en seger mot Ungern.

Italien har haft många spelare borta under Nations League spelet vilket har gjort att vi fått bekanta oss med några nya spelare.

Den som imponerat mest är unge Gnonto som var relativt okänd för bara en vecka sedan. Han hoppade in mot Tyskland och bjöd på en assist till Pellegrinis mål.

Utöver det visade han upp en fin mognad och spelförståelse långt bortom sin unga ålder. Han är endast 19 år gammal och spelar för FC Zürich i Schweiz. 

Det är nog en hög sannolikhet att en större klubb plockar upp honom denna sommar.

När det kommer till möten mellan England och Italien har dem tre senaste matcher slutat 1-1 under 90 minuters spel. Även om det varit mindre än tre mål i dem matcherna tror vi på lite fler mål här. Det har vart tufft matchande de senaste dagarna och vi tror att det brister litegrann i koncentrationen hos båda försvaren.

Troliga startuppställningar

England: Pickford; Maguire, Coady, Mings, Alexander-Arnold; Sterling, Gallagher, Henderson; Foden, Grealish; Abraham

Italien: Donnarumma; Florenzi, Acerbi, Bastoni, Biraghi; Cristante, Tonali, Frattesi; Politano, Scamacca, Raspadori

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike