I helgen spelas finalen i FA-Cupen på Wembley där trippeljagande City ställs mot ett av årets uppstickarlag Watford i vad som kommer bli en intensiv final! Spana in vår betting och odds på fotboll för de senaste finaloddsen.

Manchester City har haft en intensiv säsong där laget vann Premier League på den sista matchdagen. Titelstriden med Liverpool har definitivt tagit på krafterna för City som jagar den första inhemska trippeln i Engelsk fotbollshistoria. 

Tidigare under våren vann laget Ligacupen efter att ha slagit Chelsea på straffar efter en riktigt spännande match och tog då säsongens första titel. Efter en intensiv titelstrid lyckades de även kamma hem Premier League genom att slå Brighton med 1-4 på bortaplan. Det enda som fattas för att skriva fotbollshistoria är FA-cupen. 

På andra sidan planen står dock inte vilket lag som helst. Watford har gjort en supersäsong och har ett lag fyllt av både kämpar och tekniker. De har gjort sig kända som ett riktigt tungt och svårslaget lag, och där fram har man finess i spelare som Deulofeu, Pereyra och den oumbärlige Troy Deeney. 

Watford har gjort en mer än godkänd säsong i Premier League där man framförallt på hemmaplan lyckats störa i princip alla lag som har varit på besök. Till slut hamnade laget på en 11e plats efter att ha slagit av på takten mot slutet när det blev klart att de skulle spela final. 

För Watford är det här en extremt sällsynt chans att kunna kamma hem en titel, så räkna med att de kommer kämpa så svetten rinner. Trots att City måste ses som storfavoriter på förhand så har finaler en tendens att bli mer spännande än man tror, och skrällar är inte sällsynt. Det kan vara värt att vänta in matchbilden och kolla liveodds!

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike