Äntligen dags för den omtalade Europa League-finalen mellan Chelsea och Arsenal där det är mer än en titel som står på spel. Spana in alla odds och betting på fotboll för de senaste finaloddsen! Eller varför inte spana in våra liveodds om du hittar något bra spel när du tittar på finalen?

Chelsea tog sig med nöd och näppe till final när de slog ut Frankfurt på straffar i semifinalen. Frankfurt, årets kanske mest spännande uppstickare, lyckades störa Chelsea ordentligt i semifinalerna där båda mötena slutade 1-1. I förlängningen var Frankfurt definitivt närmast ett segermål med ett avslut som rensades undan på mållinjen. Chelsea överlevde dock förlängningen och slog sen ut Frankfurt på straffar. 

Efter en säsong där framförallt tränare Sarri har varit hårt kritiserad ser Chelsea ut att kunna sluta på topp genom att kamma hem en EL-titel. Storstjärnan Eden Hazard som spås lämna klubben för Real Madrid i sommar är taggad till tusen att ta en sista titel med sitt Chelsea, så räkna med att de kommer finnas glöd i den här matchen.

Arsenals väg till final var lite enklare än Chelseas då de slog ut Valencia relativt enkelt. Dubbelmötet började katastrofalt då Arsenal släppte in ett tidigt mål på hemmaplan, men laget repade sig sen och vann båda mötena övertygande. 

Det är inte bara en titel på spel för Arsenal. Vinnaren i EL får en plats i nästa års Champions League, och då Arsenal slutade femma i ligan så är det här lagets biljett till nästa års CL. Det är dock ingen lätt motståndare de ställs mot, och med så många offensivt skickliga spelare på plan så kan vi räkna med en underhållande final!

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.