Det är nu redan omgång 6 i Premier League. Årets spelschema är mer komprimerad än tidigare på grund av VM 2022 i Qatar. 

I den senaste omgången var det Håland som ännu en gång snodde rubrikerna med sitt hattrick när Manchester City körde över Nottingham med 6-0. 

Arsenal är hur stabila som helst och de lyckades ta en 2-1 vinst mot Aston Villa. Spurs åkte på ett kryss och Liverpool vann väldigt turligt mot Newcastle. En match där vår svenska stjärna Alexander Isak målade i debuten.

Följ med när vi väljer ut truppen för nästa omgång!

888sport erbjuder en hel del liveodds

GW 6

Målvakt

Vi fortsätter rotationen mellan målvakterna. I denna runda är det Raya som får chansen från start när hans lag möter Leicester. Leicester har varit riktigt dåliga i år och med tanke på att Sanchez möter Leeds, och deras fina anfall så väljer vi att starta med Raya i mål.

Spana in fotboll odds på hemsidan!

 

Försvar

Förra omgången blev väldigt dålig för försvaret. Det var endast Cancelo som lyckades samla ihop mer än 2 poäng. Visserligen berodde det till största del på att Zinchenko och James blev tvungna att utgå skadade. James bör vara tillbaka till helgen men det är oklart om Zinchenko hinner tillbaka.

Vi väljer att hålla fast vid försvaret, då vi behöver prioritera bytet på annat håll och håller tummarna för att Zinchenko är med.

James

 

Mittfält

På mittfältet åkte Rodrigo på en axelskada och han antas bli borta i 5-6 veckor. Så vi väljer att byta ut honom omgående mot Gross. Bytet gör att vi sparar en slant samtidigt som Gross har väldigt fördelaktiga matcher framöver så han bör nog kunna samla in en hel del poäng. Annars är laget sig likt.

Mittfältet blir följande: Martinelli, Salah, Neto, Gross

Gross

Anfall

I anfallet hittar vi Håland, Jesus och Edouard.

Efter Hålands dubbla hattrick är det ingen överraskning att han får bindeln även denna vecka. Med tanke på att han gjorde ett så pass snabbt hattrick fick han även vila i och med sitt byte i den 68e minuten. Så det gör nog att Pep inte känner för att rotera och låta honom stå över någon match.

 

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

 

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.