Vi ger dig förutsättningarna inför Derbyt i Torino! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste oddsen på Serie A. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Juventus ser ut att vara lika mycket av en maskin som vanligt, trots tränarbytet som innebära fotbollsrevolution i norra Italien med offensiv, sprudlande spel. 

Tränare Sarri ser inte ut att spela lika offensivt som många har trott, och spelet har inte riktigt satt sig än, men man ser ändå glimtar av briljant offensiv fotboll från den gamla damen. Dock syns det att defensiven har blivit lidande efter att mittbacksklippan Chiellini gick sönder och den nya, unga Matthijs de Light ser inte ut att vara redo

Juventus ser ut att vara svaga i försvaret, men i anfallet ser det desto ljusare ut. Higuain har varit en ljusglimt sen hans återkomst och Sarri ser sakta men säkert ut att få igång Dybala också. Douglas Costa var hur bra som helst innan han skadade sig, och i Cristiano Ronaldo har man världens kanske bästa offensiva spelare på plan.

Torino går desto segare i år. Tränare Mazzari har satt ihop ett riktigt fint lag, men i år finns det inte jättemycket att vara positivt över. 

Stjärnan Belotti har levererat sina mål och spelar på hög nivå igen, men resten av laget har inte spelat på samma höga nivå som vi är vana vid att se. Senast fick man med sig 1-1 från hemmamötet med ett formstarkt Cagliari, och då var mest tack vare briljans av anfallsduo Belotti/Zaza och inget annat - spelet såg fortsatt trögt ut.

Trots att Juventus är ligans klart bästa lag och har dominerat italiensk fotboll i nästan ett decennium så är det här fortfarande ett derby. De här matcherna är ofta tuffa och jämna, och det är inte alls ovanligt att Juventus tappar poäng i de har matcherna. 

 

*Credit for the main photo belongs to Luca Bruno / AP Photo*

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

 

 
Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike