Vi ger dig förutsättningarna inför Allsvenskans sista omgång! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste oddsen på Allsvenskan. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Gulstriden kommer avgöras när allsvenskan går in i den sista omgången. 

Den klaraste guldfavoriten är Djurgården. Tack vare att 3 poäng framför konkurrenterna MFF och Bajen med en match kvar att spela så behöver de bara en poäng för att säkra guldet. 

Nu väntar en av säsongens tuffaste bortamatcher när DIF gästar ett formstarkt Norrköping. Norrköping kommer från en stark bortaseger mot Häcken och ska absolut inte underskattas. Men Djurgården har varit ligans bästa lag i år, framförallt defensivt, och med sitt välorganiserade försvar ska de kunna knipa en minst en poäng mot Norrköping. Vid förlust så avgörs ligan på målskillnad. 

Du får 2 gånger pengarna på att Djurgården tar hem alla 3 poäng och vinner ligan

Malmö ligger tvåa i ligan, på samma poäng som Bajen fast med bättre målskillnad, tre poäng efter Djurgården. MFF tog en stark seger hemma mot AIK i förra omgången. En seger som m utan tvekan var rättvis då MFF spelade mycket bra fotboll. Nu ska man slå ett Örebro som inte har något att spela för, och samtidigt hoppas på att DIF förlorar. 

Att besegra Örebro ska inte vara några problem för MFF och favoritskapet är tydligt

Bajen har en svår match på pappret när de tar emot Häcken hemma. Men Häcken har inte varit lika bra som de var tidigare på säsongen, och nu under säsongsavslutningen är de verkligen under isen. Det bör inte vara några problem för ett guldjagande Bajen som har slagit AIK,  DIF och MFF på upploppet att slå häcken för att  eventuellt vinna guld. Stärkta av ett fullsatt tele2 ska det inte vara några problem.

Bajens favoritskap speglas också i oddsen.

Avslutningen på ligan blir lika spännande som man hoppades att den skulle bli i början av säsongen, så  se till att hänga med nu när ligan avgörs!

 

*Credit for the main photo belongs to Francisco Seco / AP Photo*

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike