Vi ger dig förutsättningarna inför stormatchen på Old Trafford! Spana in all vår fotbollsbetting för de senaste oddsen på Champions League. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Champions Leagues andra omgång är inte lika spännande som den första omgången som var full med stormatcher, men vi har en del guldkorn att se fram emot ändå! 

Real Madrid inledde turneringen på sämsta möjliga vis när de blev överkörda av PSG med hela 3-0. Det var längesen vi såg Real Madrid vara så dåliga som i Paris och tränare Zidane sades hänga löst efter en tveksam säsongsinledning. Sen dess har laget höjt sig rejält och tagit två segrar och ett kryss mot lokalrivalen Atletico. Nu väntar Club Brugge på hemmaplan i en match som Real Madrid måste vinna för att ha chans på gruppsegern. Perfekt för en hittills uddlös Eden Hazard att visa framfötterna i en match där det känns som att real kan bjuda på show!

hazard

Credit for the photo belongs to AP Photo/Frank Franklin II

Kvällens mest spännande match spelas dock i London när Tottenham tar emot Bayern Munchen. Tottenham tappade 2-0 till 2-2 i öppningsmatchen och riskerar att tappa chansen att ta gruppsegern redan ikväll om de förlorar mot Bayern. Bayern vann enkelt mot röda stjärnan och toppar väntat gruppen. Trots det så är det två lag som har underpresterat som ställs mot varandra där framförallt Tottenham behöver en seger för moralens skull. 

Onsdagen bjuder på en grym stormatch när Barcelona tar emot Inter. Barcelona har haft en riktigt tuff säsongsinledning där spelet har hackat och Messi har varit skadad. Spelet ser inte alls ut att stämma, och de vinner matcher mer på grund av grym individuell skicklighet än något annat. Nu kommer Inter på besök, ett inter som har haft en perfekt säsongsinledning med sex av sex möjliga segrar i ligan. Trots det så klarade de inte av steget från ligan till Champions League när de åkte på en oväntad hemmaförlust i premiären mot Slavia Prag. Nu måste de verkligen steppa upp om de ska ha poängchans på Camp Nou. 

På annat håll så har vi en omgång där många storlag ta emot lag från lite sämre ligor där vi kommer få se ganska många väntade resultat, men i Turin har vi skrällvarning. Juventus, som trots en rad fina resultat har inlett tveksam spelmässigt ställs mot ett ungt och fartfyllt Bayer Leverkusen som kan ställa till det för vilket storlag som helst. Juventus är med all rätt storfavorit, framförallt med tanke på att Leverkusen inte direkt är kända för sin starka defensiv. Men Juventus försvar är inte vad det en gång var, och Leverkusens anfallsspel har sett riktigt vasst ut i år, så det kan bli en riktigt underhållande match det här!

 

*Credit for the main photo belongs to Antonio Calanni/ AP Photo*

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.