Skrällmöte på Tottenhams nya arena när Spurs tar emot säsongens stora överraskning Ajax i den första semifinalen i Champions League! Surfa in på vår sida för de senaste oddsen på champions league-betting 

Att Tottenham har nått såhär långt i turneringen inget mindre än ett mirakel. Laget var nära på att åka ut ur gruppspelet flera gånger, men lyckades gång på gång få in sena mål samtidigt som andra resultat i gruppen gick lagets väg. 

I åttondelsfinalen ställdes man mot Dortmund där många på förhand trodde att det skulle bli en jämn tillställning, i alla fall över två matcher. Tottenham ville dock annat och skickade ut Dortmund tämligen enkelt efter en klar seger på hemmaplan i det första mötet. 

I kvartsfinalen fick man en mardrömslottning i Manchester City och var i princip uträknade innan den första matchen ens hade spelats. Spurs krigade dock som aldrig förr och lyckades till slut ta sig vidare på fler gjorda bortamål i en av de mest dramatiska kvartsfinalerna vi någonsin har fått se. 

Det är svårt att hitta något att säga om detta unga Ajax som inte redan har sagts. Redan i gruppspelet visade de prov på hur spelskickliga och respektlösa de är när de spelade ut självaste Bayern Munchen. 

Efter att ha lyckats ta sig vidare från gruppen ställdes man mot titelförsvararna Real Madrid. Om chanserna var små på förhand var de mikroskopiska efter det första mötet som Real vann med 1-2. Ett fullständigt uträknat Ajax klev in på Bernabeu och pulveriserade Real Madrid med hela 1-4 och tog sig till kvartsfinal. 

I kvartsfinalen lottades man mot värsta möjliga motstånd, självaste Juventus. Ajax klev dock in respektlöst från start och efter att ha spelet 1-1 på hemmaplan så vann man borta i Turin med 1-2 efter att ha spelat ut den gamla damen i 90 minuter. 

Ett ungt lag fullt av självförtroende ställs nu mot ett taktiskt skickligt men skadedrabbat Tottenham. Inte lika självklart underdog-faktor för Ajax den här gången och frågan är om de klarar av att inte slå från underläge? Surfa in på vår sida för de senaste oddsen på onlinebetting, och om du vill avvakta och se hur matchbilden ser ut kan du alltid köra livebetting.