Allsvenskan är äntligen tillbaka efter landslagsuppehållet och direkt bjuds vi på två toppmöten! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste oddsen på Allsvenskan. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

AIK - Malmö

Förra årets allsvenska vinnare ligger sex poäng efter guldfavoriten Malmö när serien nu startar igen. AIK har inte på något sätt haft en dålig säsong, tvärtom har de stått för en strålande första halva av säsongen. Malmö har dock varit snäppet vassare i år och AIK måste nu sätta stopp för Malmös lagmaskin för att inte tappa allt för mycket mark i ett såhär tidigt skede.

Efter förra säsongens katastrofala inledning ser Malmö ut att vara sitt starka jag igen med en trupp som är både bredare och vassare än toppkonkurrenternas. Sportchef Daniel Andersson har satt ihop ett lag som verkar tuffa på mot ännu en titel om ingen lyckas stoppa dem. Med seriens kanske näst starkaste trupp är det upp till AIK att montera ned de mesta mästarna och vinna mark i tabellen. 

Häcken - Hammarby

Strax under den absoluta toppen i allsvenskan hittar vi både Häcken och Hammarby som båda två hoppades på att utmana om titeln inför säsongen. 

Efter en dålig inledning på säsongen har Hammarby spelat upp sig och börjat kamma hem segrar. Truppen är vassare än på flera år och både lag och fans räknar med att Hammarby är med och slåss i toppen av tabellen hela säsongen. 

Häcken å andra sidan öppnade säsongen väldigt starkt och såg ut att kunna vara med och stångas där uppe, även fast få trodde att de skulle gå hela vägen. Efter den starka inledningen har de halkat efter något, men de besitter definitivt tillräckligt mycket kvalitet för att befinna sig högre upp i tabellen.

Båda lagen besitter mycket kvalitet sina trupper, men poängskörden har varit under förväntan. Nu står viktiga poäng på spel på söndag och vinnaren har chans att klättra upp i tabellens toppskikt! 

 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.