Vi ger dig förutsättningarna inför Allsvenskans femtonde omgång! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste oddsen på Allsvenskan. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Omgången inleds med en måstematch för AIK. Elfsborg gästar Friends Arena och ska försöka sätta käppar i hjulet för AIKs titeldrömmar. Efter ett par sämre resultat mot toppkonkurrenterna Norrköping och Malmö haltar AIK efter i titelstriden. Malmö toppar ligan efter att ha gått som tåget under våren, tätt följt av DIF som överraskande nog är med och kämpar om guldet. Om AIK vill haka på och utmana de två är det bara seger som gäller idag!

Söndagen bjuder på en riktig stormatch där serieledarna Malmö gästar tabelltvåan Djurgården i en riktig sexpoängsmatch. Malmö ligger sex poäng före Djurgården som har en match mindre spelad, och vid vinst på söndag så de ett jättekliv mot titeln! Malmö har dock ett bedrövligt bortafacit mot Djurgården på tele2, så mycket talar för en jämn match! 

Blickar vi nedåt i tabellen hittar vi IFK Göteborg, Häcken, Norrköping och Hammarby som alla vill haka på toppstriden. Alla fyra lagen har överkomligt motstånd mot lag som ligger på den undre halvan. Svårast uppgift har Norrköping som gästar Östersund som alltid är svårslagna hemma, men då Allsvenskan ofta brukar bjuda på skräll-resultat kan vi inte förvänta oss att alla fyra lag kommer jogga hem segrar! 

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.